Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

LG F4Y7EYWYW Marka Çamaşır Makinesi Sorunu

26 Ekim 2023 12:19

15 Ekim 2023 pazar günü, Metropol AVM Media Markt'tan LG f4y7eywyw marka ve model 11 kg 1400 devir çamaşır makinesi aldım. Ancak, ürünü aldıktan sonraki deneyimim oldukça sorunlu oldu ve bu nedenle bu şikayeti paylaşmak istiyorum. 17 Ekim 2023 salı günü makine teslim edildi ve 18 Ekim 2023 çarşamba günü MTV yetkili servisi tarafından kurulumu yapıldı. Makinenin kullanım kılavuzunu takip ederek programları seçip yıkama işlemlerini gerçekleştirdik. Ancak, yıkama sonrasında çamaşırlarda deterjan kokusunun oluşmaması ve bazı çamaşırların kokusunun tam olarak geçmemesi sorununu tespit ettik. Ayrıca yıkama esnasında kapak kısmından kontrol ettiğimde çok az köpürme olduğunu neredeyse hiç olmadığını fark ettim. Aynı çamaşırları tekrar yıkamamıza rağmen sonuç değişmedi. Çamaşırlar soğuk suda ıslatılıp çıkarılmış gibi bir sonuç ortaya çıkıyor. 20 Ekim 2023 cuma günü MTV yetkili servisi ile iletişime geçerek sorunları bildirdik ve servis talep ettik. Bunun üzerine 21 Ekim 2023 cumartesi günü servis yetkilileri tekrar geldi. Birkaç ayar değişikliği yapıldığı ve herhangi bir sorun olmadığı belirtildi. Aynı sorunların devam etmesi üzerine LG destek hattını arayarak sorunları anlattık. Tekrar servis yönlendireceklerini belirttiler. 26 Ekim 2023 perşembe servis geldi ve talebim üzerine kısa programda yıkama kontrolü yapıldı. Servis personelleri kontrol sonrası bir problemin olmadığını belirtti. Ben sorunların devam ettiğini düşünüyorum. Servis formuna da not düşerek imza attım. Sonrasında LG müşteri destek hattını aradığımda karşıma çıkan çağrı merkezi görevlisi başka bir servis yönlendirmesi yapılamayacağını tek şansımın aynı servisin gelmesi olduğunu kaba bir konuşma tarzıyla söyledi. İstediğim şey alternatif bir yetkili servis veya LG teknik ekip tarafından da makinenin incelenmesi. LG destek hattına işiniz düştüyse çok uğraşırsınız. Yardımcı olmamak için o kadar çok çaba sarf ediliyor ki inanamazsınız. Benzer sorun yaşayanlar da vardır. Benim ilk defa işim düştü. LG beyaz eşya almamanızı ısrarla tavsiye ederim. 11 günlük LG beyaz eşya serüvenim bu şekilde. Yeni alınan bir üründe dahi bu şekilde tüketicinin uğraştırılması kabul edilemez. Ayıplı ürününüzün sıkıntısını çekmek istemiyorum. Bu durumun acilen düzeltilmesini talep ediyorum. Farklı bir marka ürün alacağım. Değişim veya iade talep ediyorum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

LG Çözüm Sağlamıyor Ve Mağdur Ediyor

Ahmet
11 Eylül 2024 15:16
LG Çözüm Sağlamıyor Ve Mağdur Ediyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
14 Aralık 2024 23:27
LG Çamaşır Makinesi İle Zamana Karşı Yarış
Maruf sonuçtan hiç memnun değil

Maruf
23 Kasım 2023 15:24