Maruf sonuçtan hiç memnun değil

Maruf
23 Kasım 2023 15:24

30.06.2021 tarihinde satın aldığım LG F4R3VYW3WE ABWPLTK model çamaşır makinemde oluşan ön yüzey kabarmaları için 14.11.2023 tarihinde servis kaydı açtırdım. Ancak, 2 gün evde beklememe rağmen ve haber verilmeden gelmeyen servis, ısrarlı aramalarım sonucunda 16.11.2023 tarihinde geldi. Servis, LG merkeze gönderilmek üzere fotoğraflar çekti ve süreç başladı. Bir hafta geçtikten sonra arayan olmayınca ben servisi arayıp bilgi almak istedim. LG'den gelen yanıtın olumsuz olduğunu, garanti kapsamında tamirinin mümkün olmadığını, deterjan bölümünün temizliğinin sürekli yapılması gerektiğini ve kimyasal olan deterjanın paslanma ve kabarmaya neden olduğunu öğrendim. Diğer markalarda böyle bir sorun yaşamazken, yüksek fiyat ödeyip aldığım ve marka olarak güvendiğim LG'den, garanti süresi dolmadan bu tür bir sorunla karşılaşmak kabul edilemez. Bu sorunun çözülmesi için garanti kapsamında gerekli desteği talep ediyorum.

profile profile

LG Çamaşır Makinesinde Garanti Kapsamında Boya Atması Sorunu

Halime
16 Eylül 2025 17:36
lg-camasir-makinesinde-garanti-kapsaminda-boya-atmasi-sorunu-1.jpg
Alperen sonuçtan çok memnun

Alperen
15 Ekim 2023 10:32
"Değişim için teşekkür ederim. Süreç uzun oldu ve sıkıntı yaşadık ancak sonunda yeni ürün geldi ve problem çözüldü. Teşekkürler"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

LG F4Y7EYWYW Marka Çamaşır Makinesi Sorunu

26 Ekim 2023 12:19

Osman
27 Nisan 2024 13:30
LG Çamaşır Makinesi Kusurlu Ürün Garanti Kapsamında Tamir Etmiyor
LG Çamaşır Makinesi Kusurlu Ürün Garanti Kapsamında Tamir Etmiyor
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
10 Kasım 2023 12:42