Tarkan sonucu yetersiz buldu

Laguna Termal RCI Üyeliği Aktivasyon Sorunu Ve İlgisizlik

02 Ağustos 2024 15:50

Laguna termalden mayıs 2022 de mavi dönem 1+1 devremülk aldım. Bana rcı sistemini anlatarak üyelik avantajlarından bahsettiler. Ama 2 yıldır beni rcı sistemine dahil edip üyeliğimi aktive edemediler. Halbuki devremülkü pazarlarken Türkiye'nin ve dünyanın her yerinde değişim yaparak faydalanabileceğimi söylemişlerdi. Defalarca aramama rağmen somut bir gelişme olmadı. Devremülkü aldıktan sonra hiçbir şekilde sizin sorununuzla ilgilenmiyorlar. Mağdur durumdayım. Sorunumun çözülüp rcı üyeliğimin başlatılmasını istiyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvuracağım. Tarkan E****** 505 *****69

16 Eylül 2024 10:22

Laguna Thermal otele hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Verilen iletişim numaralarını ve otel telefonlarını arıyorum. Telefonlara hiçbir şekilde bakan yok. Telesekreterden başka muhatap bulamıyorum. Bir otelin iletişim şekli bu kadar kötü nasıl olabilir? Devre mülk almadan önce oteli arayıp iletişim kurabiliyor musunuz? Önce buna bakın, sonra devremülk alın.

profile profile
Tarkan
Tarkan
05 Ağustos 2024 20:48

Rcı üyeliğimi 5 Ağustos 2024 itibarıyla 26 ay sonra aktif ettiler nihayet.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Satışta Taahhüt Edilen RCİ Üyeliğim 7 Aydır Başlatılmadı

25 Ağustos 2025 18:13
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Yalova Thermal Palace Devremülk Hayal Kırıklığı: Vaatler Ve Gerçekler Arasındaki Fark

22 Nisan 2024 22:53

27 Kasım 2023 13:46

Laguna Termal Sözleşme Koşullarına Uyulmaması

Gülhanım
16 Nisan 2024 15:38
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 13:08