Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Kuşadası AVM Koton Mağaza Müdür Yardımcısı Tehdit Ve Hakaret

30 Kasım 2023 16:41

Kuşadası AVM Koton mağazasında iki gün önce 1200 liralık alışveriş yaptım. Daha sonra ürünleri iade etmek istediğimde, mağaza müdür yardımcısı S**** Hanım ile yaşadığım olumsuz bir diyalog nedeniyle mağduriyet yaşadım. İade işlemi sırasında 'Bu parayı geri alıyorsunuz, demek ki bu paraya muhtaçsınız' şeklinde bir ifade kullanarak beni tartışmaya sürükledi. Ben de cevap verince, 'İade işlemini yapmıyorum, alabiliyorsanız alın paranızı, beni çirkin duruma düşürmeyin' diyerek tartışmayı daha da ileriye götürdü. Karşılıklı gerginleşme üzerine kendisi depoya geçti ve iade işlemimi yapmayı reddetti. Üstelik bu tutumuyla, sanki bana lütfedermiş gibi bir davranış sergiledi ve mağaza çalışanları da onun bu tavrını destekleyerek iade işlemimi gerçekleştirmedi. Mağaza yönetiminin genel tutumundan ötürü şikayetçiyim. Kendi paramın üzerine konulduğunu ve hakaretlere maruz kaldığımı belirtmek istiyorum.

30 Kasım 2023 16:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Hatice Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

30 Kasım 2023 16:58

Mağaza müdürünün tartışma esnasında söylediği sözler neden kibarlaştırıp paylaşılmış?

02 Aralık 2023 14:12

Kaç gün oldu ne arayan ne de çözüm sunacak yetkili var karşımda. Demek ki çalışanınız yaptığı gibi kişisel olarak çözeceğiz problemi polis eşliğinde mağazanızı ziyaret etme dışında bana bir çözüm sunamıyorsunuz

Cangül sonuçtan hiç memnun değil

Antares Koton Satış Danışmanı

14 Ocak 2024 12:04
Seyhan sonuçtan çok memnun

Seyhan
10 Şubat 2024 15:01
"İlginizden dolayı teşekkür ederim"
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
21 Ocak 2025 16:39
Gülizar sonuçtan çok memnun

Gülizar
08 Ekim 2023 01:29
"Müşteri temsilcisi Fatma hanıma teşekkür"

Koton Kategorileri