Esra sonuçtan çok memnun

Koton Kaldırılan Parfüm Antique Pink

Koton Kaldırılan Parfüm Antique Pink
16 Kasım 2023 19:50
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Beni arayan anlatan hanımefendinin adı zehraydı sanırım, teşekkür ediyorum”

Çok sevdiğim Koton marka kış parfümüm Antique Pink kaldırıldığından beri bir umut bekliyorum. Bana muadil falan diyerek pink yazan şeyleri koklatmayın artık aynısı değil. Bu parfüm niçin neden kalktı? Üstelik kokusu da güzel alan da çoktu. 2021 yılında pandemiden evvel internetten almıştım. Pandemide çıkamadık zaten kullanamadım. Pandemi bitti elimdeki şişe bitti ara tara bir tek Gardrops uygulamasında buldum. Onu da tükettim. Bekle bekle bekle yok. Madem yok bari muadil bir şey olsun o da yok. Öyle çat diye kapatıp gidiyor muyuz biz nedir bu yani? O kadar üzgünüm ki çareyi buraya haykırmakta buldum. Çok üzücü sevdiğim bir kış kokusuydu hoşuma gidiyordu. Hiçbir şeyim kalmadı bunu da 2021 de en son almışım demek ki bir daha yok yok yok :( geri getirin, getirmiyorsanız X kokuya benziyor deyin gidip ona bakayım.

profile profile
16 Kasım 2023 19:54 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba Esra Hanım, öncelikle tarafımıza iletmiş olduğunuz konu nedeniyle üzüntülerimizi bildirir ve bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Sevgilerimizle, Koton Müşteri İlişkileri

04 Aralık 2023 18:59

Beni arayan anlatan hanımefendinin adı zehraydı sanırım, teşekkür ediyorum

Hande
29 Haziran 2023 18:29
Berkay sonuçtan memnun

Berkay
13 Ekim 2023 02:13
Sıddıka sonuçtan çok memnun

Sıddıka
17 Temmuz 2024 09:37
"Teşekkür ederim. Sorun çözüldü."

Kübra
22 Ekim 2024 16:03