Yusuf sonuçtan memnun

Korkmaz Mutfak Eşyaları Korkmaz Düdüklü Patladı Patlayacak Yakındır

27 Ekim 2023 01:33
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Düdüklü tencere (Korkmaz A1739-2 Flora 17 parça hiper set mavi) Kullanırken daha ocaktayken birden hava boşaltması yapıyor çok şiddetli bir şekilde ( patlayacak diye korkuyoruz, bir gün yan komşu ne oldu diye geldi o derece ) ilk başlarda kullanırken birden içindeki havayı çok tazyikli bir şekilde boşaltmaya başlıyordu patlamak üzereydi. Saatlerce soğumasını bekledik. Daha sonrada hiç basınçlı pişirme yapmamaya başladı. Tencere kapağının altından buhar çıkıyor ve hiç tıs sesi gelmiyor. Düdüklü tencere gibi değil de normal tencere ayarında pişirme yapıyor. Evde 1 yaşında bebeğim var ciddi tehlike arz ediyor. Aldım alalı Korkmaz düdüklünün hayrını göremedim. Alacaklar bu detayları bir daha düşünsünler isterim

27 Ekim 2023 08:26 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba Sayın Tüketicimiz , Öncelikle Korkmaz Mutfak Eşyalarını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz . Çözüme ulaştırmak amacı ile en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş sağlayacağız. Bilginize, saygılarımızla, Korkmaz Müşteri Hizmetleri

13 Kasım 2023 22:25

Sorunun kapaktan kaynaklandığını garantisi bittiği için ücretli destek olabileceklerini ilettiler. Teşekkür ederim

13 Kasım 2023 22:26

Teşekkürler

Ela

Acaba aynı sorun devam ediyormu hala bende aynı şeyi yaşıyorum iade mi etmeliyim bilemedim

Ela

Acaba nasıl düzelttiniz zaten korkmazla görüştüm de bu durum çok korkutuyor neredeyse patlayacaktı sıfır ürün siz nasıl yaptırdınız

Yusuf

Bu sorun patlama riski taşır bu işin şakası yok muhakkak uzmanlar firma görsün. Kazaya sebep olmasın. Benimki düzeldi patlama gibi hava vermiyor ama ilk hali gibi de değil tabii ki.

İlker
İlker

Bende de Tessa modeli var dediğiniz gibi bir anda yüksek ses ile havayı kontrolsüz bir şekilde boşaltıyor. Basınçlı kap sonuç olarak bu patlayadabilir. Hiç güvenmiyoruz bu düdüklü tencelerine. Korkarak yemek yapar olduk.

31 Ekim 2023 17:26
Korkmaz Mutfak Eşyaları Düdüklü Tencere Dışarıya Hava Çıkarmıyor Patlama Derecesine Geliyor

13 Mart 2024 18:54

21 Haziran 2023 18:12