Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 22:12

Saat olarak sabah 09.00 ile 22.00 arasında esnek bir zaman dilimi verip sizi bütün gün eve bağlıyorlar. Üstüne saat 21.27'de evde oturup çay içerken 'sizi adreste bulamadık' gibi bir mesaj atıyorlar. Herhangi bir arama yapılmadan teslimatımı başka güne erteliyorlar. Ondan önce saatlerce canlı konumda evimin etrafında dolaşıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise 'bulamamışlar' diye geçiştirici bir cümle kullanıyorlar. Ekibinizin sorumlusuyla iletişime geçip tekrar yönlendirme yapmalarını istiyorum, 'evime yakınlar' diyorum; ancak bunu da gerçekleştiremiyorlar. 'yarın belirli bir saat söyleyin, ona göre bekleyelim' diyorum; ama onu da yapamıyorlar. Söyleyeceklerim bu kadar: hiçbir şey yapamıyorlar.
Bir daha, bu kargo şirketiyle anlaşmalı bir online mağaza gördüğümde kesinlikle tercih etmeyeceğim. Mahalle esnafından yapılmış bir kargo ağını andırıyorlar.

13 Kasım 2023 22:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)
14 Kasım 2023 11:06

Az önce firma tarafından arandım şikayette belirttiğim her şeyi tekrar ettiler belirli bir saat veremeyeceklerini saha elemanlarıya iletişime geçemeyeceklerini gün içerisinde teslim edileceğini bizim ev hapsimizin bugün de devam edeceğini sabah 09.00-22.00 evde bulunmam gerektiği iletildi. Kendileri beni anladıklarını söylüyorlar fakat anlamaktan başka bir şey yapamıyorlar kimseyi iki gün boyunca eve hapsetmeye hakkınız yok. Ayda en az 1-2 kargo firmasının teslimat yaptığı kelimesi kelimesine doğru adresimi bulamadığını söylemiş kurye arkadaş. İnsanların aklıyla alay ediyorlar bana dönüş yapılmazsa Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım insanları kandırarak işinden gücünden ederek eve tıkmaya kimsenin hakkı yok böyle esnek bir saatte olamaz insanlar sabah 09.00-22.00 sizi mi bekleyecek sistemli düzenli olmayı öğrenirsiniz umarım

14 Kasım 2023 12:03

Tekrar arandım bu saatten sonra ağızlarıyla kuş tutsalar bu şikayeti kapatmam sıfır ilgi hata kabul etme yok çözüm yok bugün 6-7 ye kadar teslimatın yapılacağını söylüyorlar asla öncelik vermiyorlar normal süreç işleyecek sadece tahmini saati öğrenebilmişler. Ben bir işletme olsaydım asla bu firmayla iş birliği yapmazdım bu firma yüzünden kaybedeceğim müşterileri düşünmeden edemezdim. Örneğin bir daha Media Markt'tan alışveriş aska yapmayacağım Kolay Gelsin kargo şirketini kullandıkları sürece. 2 günüme mal oldular. Beni evde bulamadıklarını bildirdikleri saatin kamera kayıtları bina kameramızda mevcut görüntüleri aldık haklı olan kim heyet karar verecektir.

14 Kasım 2023 12:08

Bulamadık diye yalan söyledikleri adres kendi sistemlerinde kabak gibi görünüyor

14 Kasım 2023 13:29
14 Kasım 2023 17:39

Detaylı bir bilgi verilmedi yapılan hata geçiştirildi bugün teslim edilir dendi hatalarını kabul edip bir kolaylık sağlamadılar normal gündelik dağıtımla gelecek kargo umarım bizi yine eve kilitlediler.

14 Kasım 2023 17:40

Saat 17.40 hala teslim edilmedi

14 Kasım 2023 18:49

Bu firma resmen insanları dolandırıyor böyle bir sorunsuzluk olamaz kargomun 14 Kasım 2023 tarihinde saat 18.00-19.00 arası gönderileceği söylendi. Saat 18.13'te 2 saat içerisinde geleceklerine dair mesaj attılar şimdi de de 15 kasımda gönderilecek diye mesaj atıldı resmen 2 gün boyunca eve kilitlediler zamanımı çaldılar. Bu firmayı tercih edenin akli sıkıntıları vardır bir tane yetkilisi yok aradığımda cevap verip durumu düzelten sorumsuzluk eseri şikayetçi olacağım

14 Kasım 2023 18:49

Bahsi geçen mesajlar bunlardır

14 Kasım 2023 19:11
Kolay Gelsin Sizi Adreste Bulamadık Yalanı

Evime şu mesafeden geçip kargomu teslim etmedi yarına erteledi daha mesai bitimine 3 saat varken

15 Kasım 2023 13:07

15 Kasım 2023 saat 13.06 hala bir geri dönüş ve bilgilendirme yok ürün canlı konumda dağıtımda bile görünmüyor hiçbir şeyi umursamıyorlar

28 Ekim 2023 14:40
Tolga sonuçtan çok memnun