Samsun Koçtaş'tan Aldığım Benzinli Ot Tırpanı İle İlgili Sorun

08 Ağustos 2023 16:47

Samsun Koçtaş şirketinden benzinli ot tırpanı aldım. Müşteri memnuniyetsizliği durumunda 14 gün içinde iade hakkım olduğunu söylediler. Motorun süper olduğunu, Essen Alman marka olduğunu anlattılar. Ürün kargo ile adresime teslim edildi. Koçtaş'a gidip kurulumunu yaptırdım. Köye gittim, motor sadece 5 dakika çalışıyor. Sonrasında güçten düşüyor ve hiç kesmiyor. Koçtaş'a iade için gittim, ancak iade almıyorlar. Sürekli müdürler beni başka tarafa yönlendiriyor. Verilen numarada iadeyle ilgilenmiyorlar. Durumu Tüketici Hakları'na taşıyacağımı belirtir, gereğinin yapılmasını arz ederim.

08 Ağustos 2023 16:28

Samsun koc tastan essen marka motor aldım anlatidigi gibi çıkmadı 14gun içinde memnun kalmasanız iade yapabilirsiniz denildi motor anlatıldığı gibi çıkmadı koçtasa iade edemiyorum ürün görmeden Koçtaş mağazasından internet üzerinden sipariş edildi iadeyi kabul etmiyorlar

08 Ağustos 2023 17:12 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Merhaba Osman Bey, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Mazlum sonuçtan hiç memnun değil

Mazlum
08 Mayıs 2025 02:40