Gamze sonuçtan çok memnun

Kiko Milano Fondöten Bozuk Çıktı!

23 Eylül 2024 16:19
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”
23 Eylül 2024 00:26

Ürünü Trendyol Kiko Milano yetkili satıcısından aldım. 23 Ağustos tarihinde aldım 1 kez denedim sadece Ekim ayında özel bir günde kullanmak için aldım o yüzden geç açtım. Gelir gelmez açmadım. Açtıktan sonra gördüm ki ya ürün bozuk ya da başka bir durum söz konusu. Yapısı garip şişe boş gibi anlam veremedim. Mağdurum yüksek bir meblağ vererek aldım ve özel günüm için tekrar ürün almak zorunda kaldım.

23 Eylül 2024 16:37 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Merhaba , Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. 23.09.2024 tarihinde 16:30 saatinde sizinle görüşülmüş olup, gerekli bilgilendirme müşteri temsilcimiz tarafından aktarılmıştır. Sevgiler, KIKO Milano Türkiye

26 Eylül 2024 23:48

Firma tarafıma Trendyol üzerinden satıcı ile görüşmemi söyledi. İşlemlere onların söylediği şekilde devam ettim. Fakat satıcı yazmamdan 3 gün sonra bana ürünü değiştiremeyeceğini elinde olmadığı şeklinde dönüş yaptı. Tüm sosyal medya da tüm mecralarda yüz binlerce reklamı yapılan Kiko Milano firması bozuk fondöten gönderip üzerine bir de mağduriyeti bile gideremeyecek şekilde hizmet vermektedir. Satış temsilcisi neden ilk şikayet var üzerinden yazdınız demişti satıcı ile ve bizimle görüşmeden ama görüyorum ki zaten iletişime geçsem de elimde kalan sadece bana gönderilen bozuk fondöten cildim tek bir deneme sonucunda irinli sivilcelerle doldu. Mağdurum ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Hakkımı sonuna kadar arayacağım.

03 Ekim 2024 17:06

Teşekkürler