Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 20:33

Diyarbakır Elazığ yolu üzerindeki Kelebek Mobilya mağazasından 22 Aralıkta yatak odası takımı, koltuk takımı, TV ünitesi, yemek masa ve sandalyeleri satın aldık. Ürünler en geç 1 ay sonrasında teslim edilecek denmesine rağmen henüz tamamı teslim edilmedi (yatak odasının makyaj masası ve aynası, masa ve sandalyeler ve TV ünitesinin 2 parçası yok). Ürünler parça parça teslim ediliyor zaten ama buna rağmen adamlar evimize 4. Kez geliyor ve yine buna rağmen 7 parçadan oluşan TV ünitesi henüz tamamlanamadı. Evimi 1 ay önce taşıdım ve üniteye yerleşecek tüm eşyalarım yerlerde sürünüyor 1 aydır. Bu da yetmiyormuş gibi bugün tam da saat 19.00'da (teslimat saatleri bile sorunlu ki her şeye rağmen bu saatte teslimatı kabul ettim) 2 parçayı teslim etmeye gelen mağaza ürünü demonte getirmesi gerekirken hazır montelenmiş bir şekilde (muhtemelen teşhir ürünü) teslim etmeye kalkışıyorlar. Daha önce de koltuk takımında hazır monte berjer teslimatı yaptılar ve biz bunun böyle olmaması gerektiğini eve gelen yetkili servisten öğrendik. Berjerlerin ayaklarında yamulmalar ve boyalarında resmen dökülmeler vardı. Yani teşhir ürünüydü. Bir de teslim eden çalışanlar öyle rahat yemin edebiliyorlar ki insanın inanmaması güvenmemesi mümkün değil. Satış yapan mağaza sorumlusu Ş***** hanım ürünleri satana kadar gayet sevecen ve güler yüzlü iken satış işleminden sonra telefonlara dahi cevap vermeye tenezzül etmeyen bir insan haline geldi. Mağaza sahiplerinin de ondan çok bir farkı yok. Çalışanların sürekli muhatap oldukları bir de İ**** Beyleri var, sanırım depo sorumlusu. Ama sorumsuzu da denilebilir. Bu kadar çok sorumluluk sahibi olmayan insan ancak bu şekilde bir araya gelebilirdi. Kendilerini kutluyorum. Kelebek Mobilya gibi kurumsal bir firmanın böylesine sorumsuz ellerde bu hale düşmesine de yazık diyorum. Diyarbakır'da Kelebek Mobilya pişmanlıktan başka bir şey değilmiş. Bu arada bu teslimatlardaki teşhir sorunundan ötürü (insanlarla dalga geçiyorlar) en kısa sürede savcılık başvurumuzu da yapacağız. Bu arada teşhir olduğunu düşündüğüm ürünlerin görüntüleri de ektedir.

19 Şubat 2024 20:50 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

20 Şubat 2024 08:51

Ben Kelebek Mobilya'dan böyle otomatik oluşturulmuş mesajlar değil benim sorunuma çözüm olacak cevaplar bekliyorum. Merkez olarak şubeleriniz üzerinde hiç mi yaptırım yetkiniz yok? Adamlar ellerine almış parmaklarında oynatıyorlar burayı resmen. Diyarbakır'daki tüm şubeler aynı şahıslara ait. Ben bu saatten sonra evime gelecek ürünlerin teşhir mi değil mi olduğuna hep şüpheyle yaklaşacağım. Ben ürünlerin kargosunun direk evime yapılmasını talep ediyorum Kelebek Mobilya'dan. Hiçbir şekilde şube ile muhatap olmak istemiyorum.

22 Şubat 2024 17:45

Özürleri kabahatlerinden büyük resmen. Mağaza sahibi s*** Bey arıyor ve diyor ki berjerler teşhir olamaz çünkü mağazamda teşhir yoktu. Halbuki biz teşhirden beğenip aldık bu ürünü. Hatta ürün teslimatından sonra gelmeyen diğer eşyaların akıbetini öğrenmek için gittiğimizde ürün teşhirden kalkmıştı. TV ünitesinin parçaları için de açıklama şu. Bir çift nişanlıyken bu ürünleri beğenip alıyorlar. Ürünler götürülüp evlerine kuruluyor ve bir gün sonra nişanı atıyorlar. Ürünleri iade ediyorlar. (Hatta şöyle de bir detay var. Bu arkadaşlardan ürünler iade olunduğu için %20 kesinti yapıyorlar.) Bu ürünler depoya geliyor. Biz de 2 aydır ürünlerin teslimatını beklememize rağmen acele ettiğimiz için bu arkadaşların ürünlerini getiriyorlar bize. Şimdi soruyorum bu ürün bir günlüğüne dahi götürülüp kurulmuş olsa bile (işin bu kısmı da hikaye tabi ki) 2. El ürün olmuyor mu? Ben 2. El ürün isteseydim zaten gider 2. El alırdım? Ayrıca mağazada çalışan ş*** hanım 1 hafta önce aradığımızda ürünler fabrikadan çıkış yaptı, bunların teslimatını birkaç güne yapacağız demesine rağmen mağaza sahibi elimde bu ürünün sıfırı yok, yakın illerden hemen isteyeceğim elinde olan varsa diye de ekliyor. Gerçekten böyle esnaf olmak bunu başarmak zor olmalı kendilerini ayrıca kutluyorum. Merkezin ise sessiz kalmasına hayret ediyorum. Sadece arayıp şikayetinizle ilgileniyoruz diyorlar ve çok şey yapmışlar gibi bir de ankete aktarıyorlar. Gerçekten benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Siz olun Diyarbakır'da işin hakkıyla yapan esnaflarla muhatap olur.

22 Eylül 2023 19:39
Kelebek Mobilya Diyarbakır Urfa Yolu Kelebek Mobilyanın 5 Aydır Teslimat Yapmaması
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2025 12:58
Kelebek Mobilya’dan Eksik Ve Defolu Ürünler, İlgisizlik Ve Çözülmeyen Sorunlar
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 14:30
Nurdan sonuçtan çok memnun

05 Mart 2025 12:09
Şafak sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 22:08

Kelebek Mobilya Kategorileri