23 Aralık 2024 21:31

Karcher SC2 Deluxe buharlı makineyi Trendyol'dan aldım ama ürün arızalı çıktı. Karcher yetkili servise ulaştım, soğuk buhar atıyor, temizlik sağlanmıyor dedim. Gayet güzel dinlediler ama cihazı düzeltmedikleri halde düzelmiş diye yolluyorlar. Oysaki, eğer düzelme olmazsa rapor göndeririz demişlerdi. Bu ürün daha önce de bozuldu, yine düzelttik dediler. 1 ay sonra ise soğuk buhar arızası yaptı. Önceden de su borudan taşıyordu, elimizi yakıyordu. Onların notlarını da kendi notlarımı da ekleyeceğim. Ben bir an önce iade veya değişim raporu istiyorum. Ürün tamamıyla bozuk, rapor çıkmazsa Trendyol'un da bize iade yaptığı yok. Karcher lütfen cevap verin. Bozuk ürünü kullanmaya devam etmek istemiyorum.

31 Aralık 2024 10:41

Merhaba Trendyol'dan 24 Nisanda aldığımız makinenizde hep arıza sorunu yaşadık. Teknik servis kaydım mevcut görüntüleyebilirsiniz. Önce borudan sıcak su akıyordu annemin elinde 1. Derece yanık oluştu sonra bu düzeltildi bu sefer soğuk buhar atıyor asla temizliyordu bu sefer de düzeltildi dediler ama sorun çözülmedi lütfen ürünümüze değişim veya iade raporu verin biz Trendyol'dan iade talep edince rapor görmek istiyorlar. Ürün düzelmediği halde düzeldi diye gönderiyorsunuz video bile atabilirim buharın önüne elimizi koysak elimiz yanmıyor bu kadar uğraşmamız gerçekten yazık günah aldığımıza bin pişman olduk zaten parayı iade alsak bile 1 sene önceki para şu anki para ile aynı değil her türlü zarardayız yani bunca sorunu yaşamak bizim mi şanssızlığımız bilemedim Lütfen bize ulaşın gerçekten kibarca durumu anlatmaya çalıştım ama çok mağduruz ve gerçekten bu konudan ötürü gerginiz Sorunumuzu size danışarak çözmek istedik

22 Ocak 2025 22:55

Hala dönüş yok!

19 Şubat 22:28

Hala dönüş yok bu markadan bir daha ürün almayacağım

Karcher Buhar Makinesi 2 Ay Serviste Kaldı Bilgi Verilmedi

Selva
02 Mayıs 2025 20:02
karcher-buhar-makinesi-2-ay-serviste-kaldi-bilgi-verilmedi-1.pdf
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
14 Aralık 2023 17:32
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Tamir Yerine Bilgi Verilmeden İade Edildi, Mağdur Oldum

Cemile