Samed sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2024 17:20

10.11.2024 tarihinde saat 13.30'da İstanbul Esenler Otogarı peron 10'dan kalkacak Bolu'ya yapacağım seyahatimde, Kamil Koç adlı şirketin yolcu biletim olmasına rağmen otobüs şoförü ve muavin, bagaj hakkımın 30 kg olduğunu söyledi. Toplamda 4 parça, 1 adet bavul ve diğerleri kumaş çanta olmak üzere, içlerinde şişme montlarımın olduğu, herhangi bir ağırlık olmamasına rağmen benden ekstra 400 TL talep ettiler. Normalde herhangi bir firmadan şu ana kadar böyle bir teklif almadığım için acelem de olduğu için ödeme yapacağımı söyledim. Fakat bu ödeme karşılığında makbuz veya fatura talebinde bulundum. Bavul işlemlerinde faturalandırma olmadığı ve herhangi bir evrak verilmeyeceği söylendi, biletimi iptal etmemi istediler. Ben de yazıhaneye durumu anlatarak iptal talebinde bulundum ki bu talep benim seçimim değildi. Yazıhane paramı da iade edemeyeceklerini, biletimin yanacağını belirtti. Sonrasında otobüs şoförü ve muavin eşyalarımı indirip otobüsle perondan çıktılar. Otogar polislerine olayı anlattım, bu sefer yazıhanedeki arkadaşlar elektrik olmadığını söylediler. Polislere benimle bu şekilde bir konuşma geçmedi. Arkadaşlar firmadan habersiz kazanç sağlamak peşindeydi. Yıllardır yolculuk yaparım, ne böyle bir talep aldım ne de böyle bir saygısızlık gördüm.

10 Kasım 2024 17:28 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 20:59
Mirac sonucu yetersiz buldu

24 Nisan 2024 17:56
Kamil Koç Kaptan Üslubu Ve Terbiye Yoksunu Tavırları!

Abdullah
01 Ekim 2024 18:15
Kamil Koç Paramız Var Rezil Olmak Buna Denir
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 15:35
Bagaj Ücreti Ve İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar