Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kaira Klima Kronik Dış Ünite Sorunlu Olan Daikin Alt Markası Kaira Klimalar

24 Haziran 2024 14:40

12 Nisan 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden Daikin'in alt markası olan Kaira DTXR35E 12000 BTU Wi-Fi A++ inverter duvar tipi klima (montaj dahil) satın aldım. Ancak, klimamın dış ünitesi oldukça sesli çalışıyor ve bu konu hakkında birçok kullanıcı gibi ben de mağdurum.

Konu ile ilgili şikayetlerimi dile getirmek istiyorum:

Klimanın dış ünitesi çalıştığında, çevredeki komşularım bile bu sesi fark ediyor ve rahatsız oluyorlar. Bu ses, bozuk bir çamaşır makinesinden gelen gürültüye benziyor. Gürültü o kadar fazla ki, 300 metre mesafeden bile duyulabiliyor.
Yetkili servis montajı yaptıktan sonra ses problemi başladı. Farklı bir yetkili servise durumu ilettiğimizde, kurulumun hatalı yapıldığını belirttiler ve bu markanın hemen hemen bütün ürünlerinin kronik sorunlu olduğunu söylediler. Hatta şu anda satışları durdurulmuş ve Hepsiburada şu anda satıcıyı ürün satmasını kapatmış.
Bu sorun, yazın sıcak günlerinde bizi gerçekten perişan etti. Klimamızı kullanamıyoruz ve çözüm bekliyoruz. Daikin gibi güvenilir bir markadan bu tür sorunlar yaşamayı beklemiyorduk.

Klimanın dış ünitesinin tamamen değiştirilmesi veya sorunun kalıcı olarak çözüleceği bir onarım yapılması. Bu işlemin ücretsiz olarak gerçekleştirilmesi, zira montaj ve servis hatası sebebiyle oluşan bu sorunda ekstra masraf yapmak istemiyorum.
En kısa sürede çözüm bekliyor ve tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 21:34

08 Ağustos 2023 08:32
Kaira Klima Kurulumunda Sorunlar

28 Aralık 2024 11:51
Daikin Servis İletişimsizliği Ve Montaj Sorunu
Nisan sonuçtan hiç memnun değil

Nisan
29 Temmuz 2024 10:47
Hepsiburada Ve Daikin Yanlış Gönderilen Klima İçin Sorumluluk Almıyor.
Hepsiburada Ve Daikin Yanlış Gönderilen Klima İçin Sorumluluk Almıyor.
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Kaira Eski tarihli ürün gönderimi ve arızalı ürün

03 Ağustos 2023 13:17