28 Aralık 2024 11:51

25.11.2024 tarihinde Hepsiburada alışveriş sitesi, Kaira Türkiye satıcısından 1 adet Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wi-Fi inverter duvar tipi klima (montaj dahil) satın aldım (Sipariş no: 450 442 235 2). 28.11.2024 tarihinde Daikin firmasından "Değerli müşterimiz, talebinizle ilgili M**** D********** - MDA teknik servisimiz size hizmet verecektir (servisin telefonu) bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz" şeklinde bir telefon mesajı geldi. 29.12.2024 tarihinde klima evime teslim edildi. 1 hafta sonra Daikin müşteri hizmetlerini aradım. Servisin en kısa sürede benimle iletişime geçeceği manasında bir şeyler söylendi. Bu şikayeti yazmadan önce yaklaşık 5-6 kez Daikin firmasından montaj için destek talebim oldu. Ayrıca servis hizmetini verecek kişiyi de birkaç kez aradım, ulaşamadım. Aradan 1 ay geçmesine rağmen en ufak bir iletişim veya destek söz konusu değil. İnanın hayatımda ben böyle bir şey görmedim. Kaira marka ürün tercih etmemin sebebi Daikin alt ürünü olması idi. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini istiyorum.

profile profile

Özkan
Özkan

Hangi ilde oturuyorsunuz

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 21:34

Muhittin
03 Ağustos 2023 16:38

02 Mayıs 2024 19:25
Kaira Klima Kurulum İçin 1 Hafta Gün Veriyor.