16 Kasım 2024 16:25

Ofisim Nişantaşı'nda ve hemen bir yan sokağımızda Kahve Dünyası var. Haftanın en az 3-4 günü tüm ofis kahvemizi oradan alırız. Çalışanların neredeyse tamamı da isimlerimizi bilmese de simaen bizi tanır. Bugün yine al götür şeklinde kahvemizi sipariş ettik ve aldık. Sipariş sonunda her zaman olduğu gibi çikolatalarımızı ikram ettiler.

Zaten çoğu zaman bu çikolataları ya almam ya da aldıysam da yemem, eşim verilen kaşık çikolatanın, Türk kahvesi ile birlikte verilen Liva ile değiştirilmesini rica etti. Altı üstü bir çikolatayı diğeri ile değiştirebilecek olan barista arkadaşımız bize şirket politikası hakkında brifing vererek neden değiştiremeyeceğini anlattı. Biz de bunun üzerine bir paket Liva çikolatayı satın aldık ve kahvelerimiz yanında verilen kaşık çikolataları iade ederek birilerinin istemesi halinde politikalarını ihlal etmeden bizim hakkımızdan verebileceklerini söyleyerek çıktık.

Bu arada aldığım ve dokunmadığım kaşık çikolataların hem fotoğrafını ekleyeceğim hem de gidip onları da iade edeceğim. Şimdi ben değil o şubenin kapısından o markanın kapısından girer miyim girmem. Eşimi, dostumu, çalışanlarımı o kapıdan içeri sokar mıyım sokmam. Bunu da her yerde anlatır mıyım? Bence kesinlikle anlatırım.

30 Mart 2024 18:04
Kahve Dünyası Lava Çikolata İkram Edilmedi

18 Temmuz 2023 02:38
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2025 15:22
Küçük Bir Çikolata İçin Büyük Sorun: Şube Müdürünün Tutumu Hayal Kırıklığı Yarattı

15 Şubat 2024 17:06
Nur sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 16:59