Nazli sonuçtan memnun değil

Kahve Dünyası Personel Üslubu Ve Davranış

Kahve Dünyası Personel Üslubu Ve Davranış
01 Nisan 2024 19:21

Merhaba Afyon Afium kahve dünyasında yaşadığım problemi anlatmak istiyorum. Bir filtre kahve siparişi verdik biraz süt istedik ve ücretli olduğunu ücretini ödeyin de verelim diyen bir personelle karşı karşıyaydım. Neyse ücreti verdim sütü aldım ayrıca süt yarım dı. Neyse diğer siparişimizde kahve fincanı kırık ve çatlaktı değişmesini rica ettik bu bir problem değil bir şey olmaz diye cevap verdiler tekrar söylediğimizde alıp fincanı lavaboya atarak yenisini yaptılar. Ayrıca kahve yaparken ‘ ‘ 10 liranın peşine düşüyor ne 10 liraymış ya derdine düşmüş insanların uğraşacak bir şey bulamayınca küçük boş işlerle uğraşıyor çok yazık “” üslubuyla karşılaştım hiç hoş bir tavır ve üslup değil. Personellerinizin ismi H**** ve F*****. Diğer bütün personellerinizden memnunum. Bu iki personel bu şirkete ait ve somurtkan bir personel olarak yakışmıyorlar. Lütfen personellerinize müşteri ile iletişim ve şikayete karşı nasıl bir davranış ile karşılık vermeleri gerektiği konusunda eğitim almaları gerektiğini düşünüyorum. Siparişimden de personel davranışından da ayrıca şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını istiyorum

02 Eylül 2025 21:44

Afium Kahve Dünyası Personel Sataşması!

23 Temmuz 2023 20:09
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Afium Şubesinde Personel Davranışı Ve Dondurma Sunumunda Sorun

30 Ağustos 2025 18:05
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası'nda Personelin Saygısız Ve Alaycı Davranışları

10 Ağustos 2025 23:49