Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Kağan Parfümeri İade Talebi Oluşturmak

16 Mayıs 2024 13:49

Kağan parfümerinin online sitesinden almış olduğum parfüm fiyat olarak daha uyun başka bir yerde bulduğumdan kutusunu bile açmadan iade talebi oluşturmak istedim. Sitesinde online olarak iade talebi oluşturulmadığından müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Müşteri hizmetleri iade için mail atmamı ve iade kodunun ancak bu şekilde verildiğini söylediler. Bende mail attım ancak iade oluşturmak için herhangi bir dönüş sağlamadılar. Sadece kargo kodunun paylaşılması ve iade oluşturmak bu kadar zor olmamalı

17 Mayıs 2024 13:32

Kağan Parfümeri online İade işleminde kargoyu müşteri ödemeli olarak talep ediyor. Onlinedan almış olduğum parfümü hiç açmadan iade etmek istedim. İade için siteleri üzerinden iade talebi oluşturamadığımı müşteri hizmetleriyle görüştüğümde kendileri mail üzerinden iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Sipariş numaramı ve iade etmek istediğim ürünü kendileriyle mail olarak paylaştım ancak 3 gün geçmesine rağmen bir dönüş olmadı. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda kargo kodu paylaşmıyoruz isterseniz kendiniz kargo masrafını ödeyerek ürünü gönderebilirsiniz dediler. Bende 6502 sayılı Tüketici korunması hakkındaki kanun gereği kargo masrafını kendilerinin karşılamaları gerektiğini paylaştım. Ancak müşteri temsilcisi biz öyle bir şey yapmıyoruz. Dilerseniz kargo masrafını ödeyerek ürünü gönderin dediler. Üstelik konuyla ilgili kesinlikle mail yoluyla dönüş sağlamıyorlar.

Meltem
Meltem
04 Mart 2025 16:39

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum konuyla ilgili tabi ki beni hakli buldular. Markanın tüketici haklarını gözetmemesi ve sureci uzatması üzücü.

24 Şubat 2025 16:41
Onur sonucu yetersiz buldu

26 Kasım 2024 17:37

19 Mayıs 2024 16:13
Kağan Parfümeri Gelen Parfümden Şüpheliyim
Rana sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 17:00