21 Ağustos 2024 14:39

TÜRKSAT Kablo TV ve Kablo Net aboneliğimde, binamdaki fiber optik altyapı değişiminde mevcut aboneliğim iptal edilip yeni abonelik yapıldı ve bu iptal nedeni ile adıma fatura çıkarılacağı söylendi. Ben de tamam dedim ve aboneliğimi kullanmaya devam ettim. Borcum olduğunu mesaj ve mail yolları ile ilettiler. Online işlemlerde faturalarımı ödememe rağmen sürekli borcum olduğuna dair mesaj ve mail aldım. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerde, iptal nedeni ile olan borç olduğunu söylediler ama ben online işlemlerden bu borcu göremediğimi belirttim. Bir zaman sonra evime ihtarname yollandı ve 21 iş günü içerisinde ödeme yapmazsam avukatlık yolu ile icra işlemlerinin başlatılacağını belirttiler. Sonra faturamı internet bankacılığı üzerinden eski abonelik numarası ile bulup ödedim. TÜRKSAT Kablo hizmetlerine durumu belirtmeme rağmen faturanın adınıza düzenlendiğini söylediler. Ben faturamı göremediğimi ekran görüntüleri ile kendilerine ilettim ve henüz bununla ilgili bir açıklama yapmadılar.

21 Ağustos 2024 15:28 (Şikayetten 49 dakika sonra)
21 Ağustos 2024 15:33

Olcay sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 12:06
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 22:17
TÜRKSAT Kablo Net Haksız Para Talebi...

11 Haziran 2025 00:49
Kullanmadığım İnternetin Faturasını Ödemem İsteniyor Mağdurum