Uğurcan
08 Ekim 2024 11:32

20/08/2024 tarihinde TÜRKSAT Kablo Net ev interneti bağlattım. TV ve ev interneti birlikte ilk üç ay 270 TL, sonraki aylar 350 TL denildi, engelli indiriminden yararlandım. İlk 3 ay 250 TL, sonraki aylar 300 TL olacağını söylediler ama öyle olmadı. Engelli indiriminden yararlanamadım ve internet çekmiyor. TV paketi vardı ama sadece ulusal kanallar vardı. Bağlatırken TV paketi var, sinema paketi var dediler. Sadece ulusal kanallar açıktı. Modemin olduğu odada bile internet çekmiyor. Kaç defa arayıp şikayet oluşturduğuma rağmen, 'Bu kadar çeker, internet fazlası olmaz' dediler. İlk konuşmada şubedeki arkadaşla konuştum, 'Her türlü çeker, altyapı bizim, bir sorun olursa 24 saat arayabilirsiniz. Her türlü yardımcı oluruz' dediler ama bağlattıktan sonra müşteri hizmetleri telefonlarımızı açmadılar. Denildiği gibi olmadı. Sinema paketini 10 TL fark ile açılır dediler. Tamam dedim, gene açılmadı. Müşteri hizmetlerini arıyoruz, telefonu açmıyorlar. Sorunumuzu çözmediler. İptal ettirdiğimde cayma bedeli 2100 TL çıktı. Şikayetçiyim. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Şubedeki arkadaş telefonları açmıyor. Engelli kartını buraya gelip bağlayan arkadaş oldu dedi ama müşteri hizmetlerini arayınca Gmail olarak atın dediler. 4-5 defa attım, sistemde gözükmüyor, tekrar atın dediler.

Uğurcan
08 Ekim 2024 11:19

Bu firmadan kimse internet bağlatmasın şirket dolan dirici

08 Ekim 2024 12:37 (Şikayetten 1 saat sonra)
09 Ekim 2024 14:57
10 Ekim 2024 12:20

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Ekiplerimiz tarafından gerekli müdahaleler sağlanmıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

İnternet Bağlantı Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinde Yaşanan Aksaklık

01 Temmuz 23:50