Murat sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net Aboneliğimi Yanlış Bilgi İle Askıya Aldırdılar

26 Şubat 2024 16:17

Türksat Kablo Net aboneliğimi Eylül 2023 tarihinde yılda 6 ay askıya alma hakkımızın olduğunu ve yeni yıla geçildiğinden askı süremizi 6 ay daha uzatabileceğimiz söylendiği için, hiç aklımda bile yokken aboneliğimi askıya aldırdım. 20 Şubat 2024 tarihinde Türksat Kablo Net 126 numaralı müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve müşteri hizmetlerindeki hanımefendi, geçen sene Eylül'de bana iletilen bilgileri aynen onayladı ve yeni yılda 6 ay hatta 10 ay daha uzatabileceğimi söyledi; ancak aboneliği 24 saat askıdan aktif hale getirmem gerektiğini söyledi ve onayladım. 24 saat sonra askıya tekrar aldırmak için aradığımda sistemin buna izin vermediğini, 1 yıl içinde değil bir hizmet dönemi boyunca en fazla 6 ay askıya alınabileceğini iletti. Bunu bana Eylül 2023 tarihinde söylemiş olsalardı, her askı ayına 50 TL ödemektense cayma bedelimi ödeyip iptal ederdim. En kötüsü, 20 Şubat'ta 24 gün önceden askı süremi bozdum ve bu işini bilmez müşteri hizmetleri yüzünden. 24 günlük faturamı kim ödeyecek? Bu yazdıklarımın hepsinin ses kaydı sizde mevcut. İki ayrı aboneliğim var ve yaşamadığım sıkıntı kalmadı. Ben devlet memuruyum ve şehir şehir geziyorum. Yanlış bilgilerle insanları mağdur etmeye hakkınız yok. Bunun böyle olacağını kötü tecrübeyle mi öğrenmemiz gerekiyor? Bilgisiz ve eğitimsiz danışmanlarınız bizi ciddi şekilde yıprattı. Eğer mağduriyetim çözülmezse gereğini yapacağım. CİMER'e ve Tüketici Hakları'na başvuracağım, hatta avukatımı bu konuda yetkilendireceğim. Hizmet numarası: 1920000015, Şikayet kayıt numarası: 28935234

26 Şubat 2024 16:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)
28 Şubat 2024 11:51
Murat
25 Mart 2024 16:35

Evet bir şablon oluşturmuşsunuz her yere bunu kopyala yapıştır yapıyorsunuz. Yazık sizin müşteriniz olduğum için. Tüketici Hakları'na aynen ilettim. Sizin vasat personellerinizin iş bilmezliğini biz müşteriler çekmek zorunda değiliz. Kesinlikle üye olamayın arkadaşlar asla ilgilenmiyorlar. Kendi verdikleri bilgileri kendileri yalanlıyorlar paranızı boşa gidiyor.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
05 Eylül 2023 16:42
Kablo Net İnternet Hizmeti Alamama
Kablo Net İnternet Hizmeti Alamama
Hamdi sonucu yetersiz buldu

13 Ocak 19:17
Taşınma Sonrası İnternet Mağduriyeti: TÜRKSAT Kablo Net
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
16 Eylül 2023 13:25
Ahmet sonuçtan çok memnun

Fiber Dönüşüm Kabusu: Hizmet Alamıyorum!

10 Ocak 10:50
fiber-donusum-kabusu-hizmet-alamiyorum-1.pdf