28 Nisan 2024 14:31730

Gerçekten çok sıkıldım artık! Manisa Yunusemre Muradiye Mah. Her hafta sonu 14.00 da internet gidiyor Geceye kadar gelmiyor.
27 Nisan 2024tarihinde gitti. 1 gün oldu hala internetimiz yok! Müşteri hizmetleri ezberlemiş bir metin aynı şeyleri söyleyip duruyor. Yeter artık!

Bende aynı sorundan mağdurum hafta sonu evde kalıp internetten keyif yaşamak isterken hafta sonu muradiyede internet yok gece 12-1 gibi internet veriliyor ama o saatte ne işime yarayacak acil çözüm bekliyorum

28 Nisan 2024 14:58 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Öncelikle Türksat Kablo Hizmetlerine göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederiz... Şikayetinizi bizlere ulaştırmış olmanız bizim için sevindirici bir durum. Zira abonelerimizin ve müşterilerimizin düşüncelerini bilmek, bize her konuda daha dikkatli davranmaya sevk etmesi açısından büyük önem arz etmektedir. Bu nedenle göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Probleminiz ile alakalı müşteri memnuniyeti kapsamında işlem başlatılmıştır. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılarak bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

28 Nisan 2024 16:15

Sayın Abonemiz; Şikayetiniz ile alakalı hat kontrolü yapılmıştır. Bölgenizde genel arıza bulunmaktadır. Belediye tarafından yapılan çalışmalar sonrasında firmamıza ait ana fiber hattında kablo hasarı meydana gelmiş olup ekiplerimiz tarafından kablo hasarı giderme çalışması yapılmaktadır. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte arızanız giderilecektir. Takibiniz yapılmaktadır. Saygılarımızla.

30 Nisan 2024 12:42

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Bölgenizde oluşan arıza giderilmiştir. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Elif
Benzer Şikayeti Var
28 Nisan 2024 21:49

Ben de aynı bölgede yaşıyorum, aynı durumdan muzdaripim. 1 aydır bu şekilde devam ediyor ve her aradığımızda belediye kablolara zarar verdi düzeltmeye çalışıyoruz diyorlar ama 1 aydır hâlâ düzelmedi. Belediyeyi aradım onlarda böyle bir durumun yaşanmadığını ve bilmediklerini söylediler. Çok kötü bir firma keşke bağlatmasaydım, iptal için 3000₺ istiyorlar ama hizmet veremiyorlar. Kablo Net pişmanlıktır.

Kablo Net Bitmek Bilmeyen Genel Arıza

28 Nisan 2024 07:55694

Kablo Net Bitmek Bilmeyen Genel Arıza
3 Destek

Kablo Net İnternet Ve Televizyon Bağlantısı Kesikliği

19 Nisan 2024 21:57603

Manisa Yunusemre Muradiye Mh.'de ikamet ediyorum. Kablo Net kullanıcısıyım. Bugün saat yaklaşık 14'ten beri internet ve ...

1 Destek

Kablo Net Hizmet Ve Teknik Personelin İlgisizliği

24 Temmuz 2023 12:34408

23/07/2023'de internetimiz koptu TV yayını da ara sıra gidip gelmeye başladı. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde akşam ...

1 Destek

Tümünü Gör