Haksız Modem Ücreti Ve İcra Takibi Sorunu

Haksız Modem Ücreti Ve İcra Takibi Sorunu
05 Kasım 2024 09:57

TÜRKSAT Kablo Net aboneliğimi sonlandırmıştım. Modemi iade ettiğim halde tarafıma haksız yere modem ücreti için fatura kesilmiş. Müşteri hizmetlerini aradım. Mail adreslerine modemi iade ettiğime dair kargo evrakı göndermemi istediler. Gönderdim. Ekte de var. Faturayı yine iptal etmediler. Müşteri hizmetleriyle defalarca görüştüm. Hiçbir şekilde çözülmedi. Şimdi de modem faturası için icra takibi başlatmışlar. Hiçbir şekilde anlatamıyorum derdimi. Bir de kullanım faturası kesmişler. Ekstra onu da icraya koymuşlar. Ben aboneliğimi sonlandırdıktan sonra bütün faturalarımı ödedim. Sonra müşteri hizmetlerini aradım teyit etmek için. Ödenmemiş faturam yok değil mi diye sordum. Hayır yok dediler. Bütün görüşme kayıtlarının dinlenmesini talep ediyorum. TÜRKSAT pişmanlıktır. Defalarca görüşmeme rağmen beni hiçbir şekilde dikkate almadılar. Kaç aydır uğraşıyorum artık çözülmesini istiyorum. Bu durumun.

05 Kasım 2024 10:42 (Şikayetten 45 dakika sonra)
05 Kasım 2024 10:47

Sayın Abonemiz; Probleminizin çözümü hususunda ön çalışma başlatılmış olup işlemlerin neticelenmesi ile birlikte tarafınıza dönüş gerçekleştirilecektir. Saygılarımızla.

06 Kasım 2024 13:02

Sayın Abonemiz; TÜRKSAT A.Ş. olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Yaşamış olduğunuz problem çözümlenmiştir. Modem iadesi sisteme işlenmiş ve faturanızda gerekli düzenlemeler yapılmıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Seyit sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 12:58

02 Ekim 2023 11:10
Mehmet sonuçtan çok memnun

16 Ocak 18:39
"Modemim değiştirilerek arızam giderildi. Teşekkürler"
Azra sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 11:57
Selin sonuçtan çok memnun

13 Mayıs 2024 15:49
"Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim."
Kablo Net Kategorileri