10 Gündür İnternet Yok, Çözüm Bulunamıyor

10 Gündür İnternet Yok, Çözüm Bulunamıyor
08 Kasım 2024 19:11

Kablo Net kullanıcısıyım. 10 gündür internetim yok. Arıyorum çözüm bulamıyorum, taahhüdümü sonlandırın diyorum sonuç alamıyorum. Bölgemde genel bir arıza mı söz konusu diyorum ve hayır cevabı alıyorum. 10. Gün aradığımda ise bölgenizde genel arıza mevcut deniyor. Arayan yok, bilgi veren yok. Sadece şikayetinizi iletiyorum, taahhüt iptal isteğinizi iletiyorum deyip geçiştiriyorlar. Bunca mağduriyetin sonucu olarak da tam fatura kesiliyor. Kablo Net bir harika!

09 Kasım 2024 11:03 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Bölgenizde Fiber dönüşüm işleminin sağlandığı iletilmiştir. Çağrı merkezimizle irtibata geçerek fiber dönüşüm için nakil başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Saygılarımızla.

12 Kasım 2024 11:17

Sayın Abonemiz; Fiber başvurunuzun oluşturulduğu görünmektedir. En kısa süre içerisinde işlem sağlanacaktır. Saygılarımızla.

Burak
Burak
13 Kasım 2024 21:48

İnternetim gitti ve 10. Gün buradan şikayetimi bildirerek aldığım cevap bölgemde fiber çalışmasının olduğu. 15 gün internet kesintisi sonrası fiber kablosunu çektim, ekip geldi bağlantı yaptı ve şükürler olsun 15 gün sonra internete kavuştum dedim. 1 saat sonra tekrardan internet kesintisi yaşadım. Bıktım artık arıza kayıtı oluşturmaktan. Rica ediyorum fatura düzenlemesi yapılsın ve taahhüdüm sonlansın artık. 15 gündür internetim yok. Çözüm bulamıyorum. Rica ediyorum, lütfen artık bir çözüm. Bunca mağduriyetin ardına bir de tam fatura kesilir şimdi. Şaşırdım ne yapacağımı.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 23:10
M.emin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 21:00
Kablo Net Sürekli Kesilen İnternet Ve Çözüm Beklentisi!
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 01:37
Kablo Net Geldik Evde Yoktunuz Yalanı.
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2025 12:59
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 10:48

Kablo Net Kategorileri