19 Eylül 2023 20:39

Samsun Piazza dan Jumbo bayiden 5.670 TL'ye tencere takımı aldım. Depodan size kargoyla göndereceğiz dediler 27.07.2023 te Yırtık kolilerin içinde Üzeri yazılı atık koli içinde geldi. Tencerelerle üzüm ve incir kaynattım tencerenin rengi kahverengimsi oldu bulaşık makinesinden çıkardığımda da leke leke oldu ve iç rengi mavileşti fotoğrafını çektim. Tencere setinden sadece bir tanesinin içi kötü olmadı diğer üçü çok kötü oldu. Aldıktan bir hafta sonra aldığım Jumbo satış bayiine gittim şikayetimi söyledim koliler kulp sığmadığı için yırtıktır dediler teşhir ürünü değil, depodan sıfır ürün dediler. Sistemde hata var size kargo numarası arar veririz dediler sonra hiç aramadılar. Müşteri temsilcisini arayıp Kargo fişi numarası aldım gönderdim. Sorunun kullanım kaynaklı olduğunu fabrika üretiminden kaynaklanmadığını iddia ettiler ve özrü kabul etmediklerini söylediler Aynı tencereyi hiçbir işlem yapmadan bana geri iade etmeyi teklif ettiler. İster alırsınız ister almazsınız diye cevap verdiler. Açıkçası ben kandırıldı. Tüketici olarak iade hakkımı kullanmak istediğimi söyledim ürün bir hafta içinde bozuk olduğu anlaşıldı mağazada başvuru yaptığım halde kabul etmediler Jumbo çelik tencere aldığıma pişman oldum şikayetçiyim

01 Ekim 2023 18:18

Kusurlu tencere takımınızın arkasında durmalısınız kendi hatalarınızı müşterilere ödetmek çok yanlış yılların iyi olarak bilinen bu markasının bu hale gelmesi ne üzücü kalitesi sıfır

22 Eylül 2023 18:34

Hatalı ürünlerini kabul etmiyorlar

Sinem
08 Haziran 2023 15:25
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Berra
20 Kasım 2024 19:58
Rana sonuçtan hiç memnun değil

Rana
20 Haziran 2023 11:27
Jumbo "Merkez" Birimi İade Onayı Vermiyor!
Güray sonuçtan hiç memnun değil

Güray
23 Aralık 2024 16:11
Jumbo Tencere Setinde Derin Çizik Ve Hasar Sorunu
Oya sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 15:37