30 Eylül 2024 08:50

Eşim ile ilk çıktığımız yurt dışı turu olduğu için çok heyecanlıydık ancak Jolly Tur ve gittiğimiz yerde ki tur rehberleri bu heyecanımızı elimizden aldılar. Öncelikle her şey uçağa binerken başladı uçak o kadar eskiydi ki sağ sağlım ulaştığımıza şükür ettik. Daha sonrasında indiğimizde tur rehberleri ile bizi karşıladı otobüslere yönlendirdi. Otobüste kendilerini tanıtıp turlardan bahsetti ancak turlara bugün katılmazsanız daha sonra katılamayacağımızı söyledi. Bizde eşim ile 1. Ve 3. Turlara katılarak hemen paraları topladılar. Her şey yeni başlıyor, otele vardığımız palma Hotel de kalacaktık 3 yıldızlı ancak yıldız alması bile bizi şaşırttı. Otel odalarında yataklar inanılmaz rahatsız ahşaptan yatak yapmışlar ama çok eski maalesef yattığınız gibi kalkmanız gerekiyor, yoksa sabaha kadar yatak sesi sizi uyutmuyor. Saç kurutma makinesi terlik vs hiçbir şey yok. Odalarda inanılmaz derecede sinek var pencere açamıyoruz. Klima açalım dedik klima su damlatıyor.
Tur rehberlerine gelince sizin paranızı alıp tura katılmanız için elinden geleni yapıyorlar ve yaşan söylüyorlar. Araç kiralamak istediğimizi söyledik dağ kızağına gitmek için ancak bize söyledikleri araç kiralama da deposite 500 € istediklerini söyledi. Ben inanmadım otele en yakın Rent A Car şirketi ile görüştüm 1 günlük kiralama 55€ otomatik Toyota Yaris kiraladık 5€ da kasko ücreti ödedim. Eğer kasko yaptırmıyorsanız 100€ deposite ödüyorsunuz. Söyledikleri hiçbir şey doğru değil. Benim tur rehberim K**** beydi. Ama katıldığım turlarda hep H***** hanım vardı. H***** hanımın da söylediklerini çok dikkate almamalısınız.
Son gün katıldığımız tur da ise daha önce turda denk gelmediğimiz insanlara denk geldik ve daha sonradan katılım olmayacağını söylemesine rağmen para alırken gördük. 1 gece öncesinden tur rehberi yarın ki tura katılmak isteyenler kontenjanımız müsait deyip yeni kayıt yaptırmak isteyenler var mı diye soruyor ertesi gün otobüste ayakta kalıp merdivenlerde güvensiz bir şekilde ulaşım sağlamalarını istiyorlar. Bunların hepsinin fotoğraflarını da paylaşıyor olacağım.
Hatta son gün gideceğimiz yerde magnetler 1€ daha ucuza bulabilirsiniz dedi. Baktığımız da en kötü magnetler 2.5 € olarak gördük. Hani böyle söylemiştiniz diye soru yönelttiğimiz de pazar günü olduğu için çoğu yer kapalı olduğundan böyle olduğunu söyledi.
Kısacası tur rehberleri ve Jolly turun çalıştığı oteller çok kötü durum da. Gidilecek gezilecek yerleri kendiniz araştırarak giderseniz çok daha fazla eğleneceğinizden eminim.

Bugra sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 20:23
Eylül sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 17:17
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Joly Tur İle Hayal Kırıklığına Uğratan Tatil

05 Nisan 2025 09:34