Jolly Tur Benelux Turu Otobüslerinin Eskiliği

21 Temmuz 2024 13:24

Jolly turdan satın aldığımız Benelüx Turu Başımıza Gelenleri Anlatmak istiyorum. Turda iyi olan tek şey rehberdi. M***** A** bey her türlü olumsuzluğa rağmen bizi güzel motive etti ve profesyonelliğini konuşturdu. Gelelim olumsuz duruma. Otobüs gerçekten çok eskiydi. Aynı otelde diğer tur firmaları setra Mercedes otobüsler ile konuklarını ağırlarken bizimki resmen dökülüyordu. Nitekim de döküldü. Otelden çıktık Faslı şoför valizleri araca yüklemedi çünkü marş basmıyordu. Saatlerce bekledik rehber çözüm için kendini paraladı yeni araç yollanmadı konuklardan biri bu işten anlıyordu ve bir şekilde zar zor bir şeyler yaparak aracı çalıştırdı. Sonra klima çalışmıyordu hamam gibi içerisi aradık temsilcileri dönüş sağlanacak dendi arayan soran olmadı sonra güya yaptırıldı dendi klima yukarıdan kafamıza klima suları damlaya damlaya yer değiştire değiştire klimayı aça kapaya zor bela turu tamamladık. Ömrümüzde belki bir daha göremeyeceğimiz bu yerlerde böyle kötü anılarla ayrılmak gerçekten çok zorumuza gitti. Bir daha Jolly firmasını tercih eder miyim? Çok zor.

Buse
Buse

Otobüs dışında, otellerin konforu ve uzaklığı, vaat edilen turların gerçekleşme durumları nasıldı?

Sibel
Sibel

Kotuydu. Dag basi otellerde kaldık

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 17:17
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Mısır Turu Rehber Sorunları ve Beklentiler

07 Ekim 2024 16:29
Nevzat sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2025 17:25