Haluk sonuçtan çok memnun

18 Aralık 2023 17:14
Haluk'un Teşekkür Mesajı
“Şikayet var sayesinde iade yapıldı firma mağaza müdürü ile konuştuğumda kesinlikle iademi sağlamadı istediğiniz yere baş vurun dediler. Teşekkürler şikayet var”

Jimmy Key'den aldığım ürünlere beyazlama ve renk açılması oldu. 10 gün sonra mağazaya gittim. Aksesuarda iade ve değişim olmadığı söylendi. Ben böyle bir yazıyı göremedim ve alırken bana bu durum söylenmediğini belirttim. Başımız ağrımasın diye markalı mağazalardan alışveriş yapıyoruz. Sokak satıcısından almıyoruz. A******* mağaza müdürü ve çalışanları kesinlikle yardımcı olmadılar ve çok özgüvenli bir şekilde 'İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz.' dediler. Türkiye Cumhuriyeti'nde sizi kontrol eden bir merci yok mu ki bu kadar özgüvenle 'Nereye şikayet ederseniz edin.' tavrını takınıyorsunuz? Ödediğimiz paralara yazıklar olsun. Özellikle yüzüğün iadesini istiyorum. Ayrıca her yerde markanızı şikayet edeceğim.

Haluk
29 Aralık 2023 15:11

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgi Ve Zorlaştırılan İade Süreci: Jimmy Key'de Alışveriş Deneyimi

15 Aralık 2024 16:34

15 Eylül 2024 16:26

23 Temmuz 2024 11:57
Jimmy Key Mağaza Paramı Çöpe Atmamı İstiyor
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 21:53
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 21:14