Onur sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 13:26

20.11.2023 Tarihinde İtopya.com üzerinden hazır sistem bir ürün satın aldım. Satın aldığım ürün elime 29.11.2023 tarihinde ulaştı. Kargo firması ürünleri getirdiğinde kutuları kontrol ettim ve bir hasar görmedim. Kargo görevlisi de teslim ettiği kutuların fotoğrafını çekti. Eve gelip kutuları açarken tüm süreci video kaydı altına aldım. Bilgisayar kasasının yan metal kapağı hasarlı çıktı. Bu durum kargoda yaşanan bir sorun gibi görünmüyor çünkü kutularda herhangi bir hasar yok ve iyi desteklenmiş. Muhtemelen montajı yapan kişiler kasanın bu şekilde olduğunu biliyordu fakat yine de hasarlı ürünü göndermeyi tercih etmişler. Kasa içerisindeki kablo düzeni oldukça özensiz hazırlanmış ve tüm kablolar iç içe birbirine dolanmış şekilde. Hard disk montajı için gerekli olan plastik kızak aparatı kasa içerisinden sökülmüş ve hiçbir kutudan çıkmadı. Yaklaşık 31 Bin tl ödediğim bir ürün elime bu şekilde ulaştı. Konuyla ilgili mail gönderdim ve henüz bir dönüş alamadım. Normalde sistemdeki iletişim formundan soru sorduğumda cevap veren kişiler 2 gündür yazdığım mail'e cevap vermiyor. Kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulmaz ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

profile profile
01 Aralık 2023 13:36 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli kullanıcımız, İlettiğiniz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla,

Onur
05 Aralık 2023 13:18
İtopya Bilgisayar Hazır Sistem Hasarlı Kasa Gönderimi

Sorunlu ürünü belirttiğiniz kargo numarası ile kargo firmasına korunaklı ve sağlam şekilde teslim ettim. Size daha önce belirttiğim şikayetleri de kağıda yazarak kutu içerisine ekledim. Gerekli işlemleri hızlıca gerçekleştirmenizi umut ediyorum.

Onur
11 Aralık 2023 18:04
İtopya Bilgisayar Hazır Sistem Hasarlı Kasa Gönderimi

İtopya tarafından kargolanan "yeni" metal yan kapak 8 Aralık Cuma günü elime ulaştı. Ellerinde bulunan herhangi bir ikinci el kapağı tarafıma gönderip geçiştirmişler. Kapak epey yıpranmış ve çizik içinde. Köşeler yamulmuş ve boyaları kalkmış. Ayrıca kapak kasaya uyumsuz, videoda açıkça belli oluyor. Bu sisteme yaklaşık 31 bin lira para ödedim ve şu an bilgisayarı yan metal kapağı olmadan kullanıyorum. Bir daha bu siteden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Sizler de para verip bunları yaşamak istemiyorsanız şikayeti tekrar tekrar okuyabilirsiniz. Bir de bana daha kapak ulaşmadan sorunu çözüldü olarak işaretleyip puanı yüksek vermemi istiyorlar. Bu koşullar altında elimdeki kanıtlar ile THH'ye başvuracağım ve komple değişim isteyeceğim. Ayrıca ben Acıbadem şubesine yakın oturuyorum, kendim kasayı getirip kapağın orada değiştirilmesini teklif ettim bunu da kabul etmediler. Kapağın hali ekteki fotoğraflarda ve videoda mevcuttur.

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 20:07
itopya-bilgisayar-itopya-magazasi-kirik-kasa-gonderdi-2.jpg

21 Haziran 2023 14:44
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 00:10
Hasarlı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti: İade Talebi
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 18:23