Yücel sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2024 10:41

30.07.2024 tarihinde Ankara Oran Dağıtım Mobilya İstikbal bayisinden yatak odası ve oturma odası takımı satın aldım. Ancak 05.12.2024 tarihinde, teslim edilen ürünlerde ciddi kusurlar tespit ettim:

Grand Zone 5 yatakta baş kısmında çökme,

Mitra koltuk takımında ise kumaş hatası ve yapısal bozukluk.

Bu durumu Oran a. Ş. Bayisine ilettim ve şikayetimle ilgili fotoğrafları talep ettikleri WhatsApp hattına gönderdim. Bana servis kaydı oluşturulduğu, 10 iş günü içerisinde bölge servisinin inceleme yapacağı ve aksiyon alınacağı bilgisi verildi.

Ancak, 16.12.2024 itibariyle hâlâ tarafıma bir dönüş yapılmamış, randevu dahi alınmamıştır. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise servis süresinin 20 iş günü olduğu söylendi. Maalesef bu süreçte hiçbir ilerleme kaydedilmemiştir.

Ürünlere dair yaşadığım sorunların ciddi bir mağduriyet yarattığını belirtmek isterim:

Yatak çökmesi sebebiyle her sabah sırt ağrıları ile uyanıyorum. Yatak insan sağlığı için çok önemli bir unsurdur. Ürünün internet sitesinde 10 yıl garanti sunulduğu belirtilmekte, ancak 5-6 ay gibi kısa bir sürede yatağın formu bozulmuştur. Bu, garantiye ve ürün kalitesine dair güveni zedelemektedir.

Hatalı teslim edilen oturma grubuna bayi tarafından hiçbir müdahalede bulunulmamıştır. Kusur bildirimi yaptığımda fotoğraf talep edilmiş, ancak bu süreçte yaklaşık 2 hafta boyunca bekletilmekteyim.

İstikbal Oran a. Ş bayisi ve Ankara Bölge Servisi’nin bu kurumsallık dışı tutumunu kabul etmiyorum. Müşteri memnuniyetini göz ardı eden bir yaklaşım sergileniyor.

Sonuç olarak, bu mağduriyetimle ilgili İstikbal'den çözüm beklememekteyim. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti başta olmak üzere tüm yasal mercilere taşıyacağımı bildirir, bu şikayetimi kamuoyuna duyururum.

Şikayetimi okuyan yetkililere ve ilgililere teşekkür eder, bir an önce çözüm beklediğimi yinelerim.

Merak edilen tüm görüntüleri ekledim.

profile profile
16 Aralık 2024 10:45 (Şikayetten 3 dakika sonra)

17 Aralık 2024 15:47

17.05.2024 tarihinde belirtilen numarayı ben aradım, "aktif kaydınız bekleyeceksiniz denildi. Sıfır aksiyon!

19 Aralık 2024 13:55

20 Aralık 2024 23:09

Şikayeti takip edenler için; çağrı merkezi aradı, büyük şehirlerde yoğunluk olduğu vs. Bu sebepten dolayı servisin inceleme sağlayamadığını bildirdi. 5 aralıkta açıldı kayıt, an itibariyle 20 Aralık oldu! Umarım başıma gelenleri değerlendirerek seçeceğiniz marka hakkında daha dikkatli olursunuz ben araştırmadım pişmanım.

26 Aralık 2024 12:12

26 Aralık itibariyle servis geldi; yatakta sorun olmadığını, koltuğun ise hatalı olduğunu kumaşının değişeceğini bildirdi. Siz sıfır ürün alın sonra gelsinler orasını burasını söküp yeniden diksinler... Bir ayda gelen servis kim bilir kaç ayda tamir yapacak?

29 Nisan 2025 12:16

İstikbal tarafından hiçbir aksiyon alınmadı, Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu ve ürünler yenisiyle değiştirildi.

Feyzullah
Feyzullah

Servis bize de geldi yatağı salona çıkardık böyle bakamayız demişler anneme. Gitmişler. Şu an iş yerindeyim çok canım sıkıldı. İstikbal marka diye 3. Kez yeni Yatak baza ve başlık aldım. Şimdi diyorum ki madem bu kadar kalitesiz iş yapıyorsunuz. Malınıza güvenmiyorsunuz yeni aldığım yatağı göndermeyin. Ben Daha ilgili daha kaliteli markaları tercih edeceğim.

Yücel

Kesinlikle katılıyorum size kesinlikle servisi ayrı kendisi ayrı... Kaliteden uzak amatör esnaf kafasıyla yürütülüyor sizlerde olumsuz durumlarınızı paylaşın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum dosyaya eklerim izninizle

Kübra
Kübra

Aynı yataktan bende aldım ve aynı mağduriyeti yaşıyorum servis geldi eliyle yatağa bastırdı bakın çökme yok deyip gitti İstikbal miii bin pişmanım

Yücel

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım sizin için uygunsa bu mesajlarınızı da ekleyeceğim dosyaya servis bana da aynısını yaptı.

27 Kasım 2024 12:25
Erva sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 15:12
İstikbal Yatakta Çökme Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 09:54

İstikbal Kategorileri