''İstikbal Yerlerde'' Hatalı Ayıplı Ürün

Ebru
17 Şubat 2024 12:28

İstikbal tam bir pişmanlıktır. 1 ay önce İstikbal Akadia/Mamak mağazasından aldığım. Geldiği gün iade istediğim fakat servis gelecek diyerek 14 günü geçirmeye çalışarak oyaladıkları ihtar çekmemize rağmen dönüş yapmadılar. Üstünde oturmadığım bir çok defosu olan koltuk takımım tam bir hayal kırıklığı daha önce de bir çok hatasını çektim ve burda paylaştım bu da ayrı bir sorun nasıl böyle kalitesiz ürün yaparsınız bir de arkasında durmazsınız önceki şikayetimle hiçbir şekilde ilgilenilmedi sökük, gıcırtılı, bolca dikiş hatası olan ayıplı ürünle kaldık. Öyle ki ''İstikbal yerlerde'' büyük hüsran 45.000 TL çöpe gitti resmen.

18 Şubat 2024 14:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

21 Şubat 2024 09:08

Yorumlar(6)

Pınar Hanım, öncelikle şikayetimizi tam okumamışsınız iade etme talebimizi yazmadık ve sökük dikiş hatası olarak önceki şikayetimizi adres gösterdik. Sizin sorununuz çözülmüş güle güle kullanın. Memnuniyetinizi şikayetinizi kaldırarak göstermişsiniz. Önceki şikayete göz atmadan firma korumalı yorum yapmışsınız. Lütfen aşağıdaki yorumda inceleyiniz. https://www.sikayetvar.com/istikbal/istikbal-ayipli-koltuk-takimi-3 Ayrıca İstikbal ve yön mağaza yetkililerinden hızlı cevap ve çözümünüz için teşekkür ederiz. Lütfen sorunu çözülmeyen diğer kullanıcılara da bir el atınız. Sizin için önceki şikayetimden bazı resimleri ekliyorum. Salonumda eski köşe takımımızda oturmaya devam ederken ki görüntü hiç hoş değil.

Eki aç

Bizde de aynı sıkıntı vardı koltukta teknik servis geldi ayar yaptı düzeldi iade için bahane arıyor gibisiniz bizim sıkıntı sizinkinden daha ilerideydi ama düzelttiler hiçbir zaman iade edilecek bir durum olarak görmedik

Gri Koltuğun Kumaşı Ve Süngeri Çabuk Bozuldu, Değişim Talebi

Yaklaşık üç yıl önce Eskişehir Yıldırım Mobilya İstikbal bayisinden Talia model koltuk takımı aldım. Özellikle gri renkl...

Tümünü Gör
Martta İstikbal'den Yatak Aldım Çöktü, Geldiğinde De Yırtıklar Üst Pette!

Marttaİstikbal'den Yatak Aldım Çöktü, Geldiğinde De Yırtıklar Üst Pette!

Seval
İstikbal Kumaş Hatası Düzeltilsin!

İstikbal KumaşHatası Düzeltilsin!

Tuğba
İstikbal Eksik Mal Teslimi Ve Koltuktan Gelen Sesler Gacırtı

İstikbal EksikMal Teslimi Ve Koltuktan Gelen Sesler Gacırtı

Yusuf
İstikbal Oturma Grubunun Kırılan Ayakları

İstikbal OturmaGrubunun Kırılan Ayakları

Ferhat
Mahmutbey İstikbal'den Aldığım Üründen Hiç Memnun Değilim!

Mahmutbeyİstikbal'den Aldığım Üründen Hiç Memnun Değilim!

Murat

İstikbal Kategorileri