İstikbal Masanın Hali!

Deniz
22 Ekim 2024 11:48

Samsun kirazlık İstikbal mağazasından 4 aydır kullandığım yemek masam da bu şekilde kaplamasında soyulmalar oldu. Servisi arayıp kayıt oluşturdum servisten bir beyefendi aradı. Daha masayı görmeden bu sizin suçunuz vs deyip beni bayağı fırçaladı. Görmeden nasıl böyle konuşuyorsunuz dediğim de bizim ürünle alakalı şikayetlerimiz belli şeylerdir bu sorunla daha önce karşılaşmadık gibi saçma sapan şeyler söyledi. Sorunlu bölgenin görsellerini attım bugün de servis elemanı geldi baktı. Demelerine göre masa da kaplama kalkması oluşması benim suçum. Ama diyorum ki madem öyle neden sadece bu kısım da yani masayı ıslak silmişim ya da sıcak bir şey koymuşum ama asla yok öyle bir şey. Özellikle diyorum ki bu kaplama böyle kolay çıkıyordu madem baştan belirtseydiniz mutfak masama kaplama yapmıştım buna da yapardım. Cevap yok tabi ki. Diyorum ki neye garantisi vardı. İşte vidaları sökülürse gevşerse. He bir de masanın kenarları PVC kaplamaymış bazı yerlerine yapıştırıcı az gelirse çıkıyormuş ona bakıyorlarmış. Masayı fabrika kabul etmez 4 bin TL'ye masanın üst tablasını değişiriz dediler. Tabi ki kabul etmedim. Ama İstikbal gibi bir markadan ürün satın alıyorsun daha masa da 20 defa yemek yemedik yıllarca kullandığımız ürünlerde bile çizik olmazken bu kadar kalitesiz ürün üretip suçu senin üstüne atıyorlar. O kadar kurnazlar ki masayı 4 bine değişecek eski üst tablayı fabrika da yenileyip tekrar satacaklar. Ayıp ya ayıp karşında kini saf yerine koyup paramı istiyor resmen. Ben bu ürünlerimi 2 yıl garantili diye aldım satılırken böyle şeyler söylenmedi. Hiçbir konuda uyarılmadı. Masamın değiştirilmesini talep ediyorum konuyla ilgilenilmesini istiyorum.

24 Ekim 2024 15:00 (Şikayetten 5 dakika sonra)

24 Ekim 2024 16:42

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Deniz
24 Ekim 2024 18:07

Yapılan hizmetten memnun kalmadım. Hala ücretli değişimden bahsediliyor. Ürünün garantisi niye var dediğimde fabrikasyon hata varsa diyor. Mobilya da kurulurken hata olur sonradan fabrikasyon hata ne olabilir diyorum bilmiyorum diyor. Ben değiştirin dedikçe 4 bin tl para istiyorlar. İstikbal kurumsal güya ama öyle değiller.

İstikbal Kategorileri