Özgür sonuçtan çok memnun

İstikbal Lorea Koltuk Takımı Gıcırtı Ve Ses Sorunu

İstikbal Lorea Koltuk Takımı Gıcırtı Ve Ses Sorunu
02 Mayıs 2024 22:00

İstikbal Lorea koltuk takımının üçlü sol köşesi oturup kalkarken gıcırdama yapıyor. Devrek bayisi arayıp arıza kaydı oluşturmamıza rağmen dönüş yapılmadı. Ürün Mayıs 2023 tarihinde düğünüm sebebiyle kuruldu ve 24 Haziran'da düğün sonrası kullanılmaya başlandı. Üç ay sonra böyle bir sorunla karşılaştık ve sonrasında servis ilk etapta geldi ve sorun düzeldi. Ancak 2023'ün sonlarında sorun tekrar nüksetti. Şubat 2024'te tekrar Devrek bayisini arayarak sorunu bildirdik ancak hala dönüş yapılmadı.

02 Mayıs 2024 22:05 (Şikayetten 5 dakika sonra)

03 Mayıs 2024 12:33

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

05 Mayıs 2024 23:28

Arıza kaydı oluşturuldu umarım dönüş yapılır gerekli işlemler yapılarak sorun çözülür sizin gibi markayla çalışmak ürünlerini kullanmak gerçekten güzel kalitenin tesadüf olmadığını gösteriyorsunuz çağrı destek birimi dönüşte hızlıydı inşallah arıza birimide teknik destekte böyle hızlı sonuç verir

İstikbal Koltuk Takımında Bitmeyen Gıcırtı Problemi

01 Mart 2025 12:29