Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Oto BMW Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İkame Araç Talepleri

04 Ağustos 2024 09:33

Merhaba, 22.02.2024 tarihinde aracımın ilk bakımı için İstanbul Oto BMW servisine götürdüm. Aracın bakımı yapıldıktan sonra frenleme sisteminde bir hata olduğu ve konuyla ilgili garanti kapsamından sipariş verileceği, parça geldiğinde değişimin yapılacağı söylendi. Haziran ayında parça ellerine ulaşmış ve değişimi için aradılar. Buraya kadar ufak tefek aksaklıklar dışında bir sıkıntı yoktu, hatta servis danışmanı A**** Bey’den çok memnun kalmıştım. Aracı servise davet ettiklerinde, eşimin hastalığı nedeniyle her gün fizik tedavi alması sebebiyle ikame araç talep ettim. Araç veremeyeceklerini söylediler. Araç verebileceğiniz zaman aracı servise getireyim dedim, o durumda benim için gelen parçayı başkasına takarız dediler. Parçayı ikame araç sağlayabilecek başka servise gönderin dedim, vermeyiz dediler. BMW iletişim merkezini aradım, durumu anlattım ve nasıl olduysa hızlıca araç temin edildi. Araç servisteyken ikame aracın lastiği patladı. BMW acil yol yardım hattını aradım, onların yönlendirmeleri doğrultusunda mobil lastikçi desteğiyle kendimiz ödemesini yaparak aracın lastiğini değiştirdik. 2 hafta sonra aracımız hazırlandı, teslim almaya gittik. Lastikle alakalı bilgi verdik. Z**** Hanım aradı ve takılan lastiğin uygunsuz olduğunu söyleyerek 5000 TL lastik bedeli istedi. Lastik değişimini tamamen onların yönlendirmeleri doğrultusunda yaptığımı hatırlattım ve ödeme yapmadım. Bu süreçte otoyol geçişleri gibi şahsi giderlerimiz için alınan depozito tarafımıza iade edilmedi (5000 TL). BMW iletişim merkezini aradım, kayıt açıldı ancak geri dönen olmadı. Uzun bir süre sonra tekrar BMW iletişim merkezini aradım. Bu defa İstanbul Oto'dan Z**** Hanım aradı ve alınan depozitonun iadesinin yapılmayacağını, Avis tarafından lastik bedeli olarak paraya el konulduğunu söyledi. Avis firması ile hiçbir şekilde muhatap olmamama rağmen böyle bir bahaneyi kabul edemeyeceğimi, bu şekilde kendilerine ödenen depozitoya el konulamayacağını söyledim. Z**** Hanım ücret iadesinin olmayacağını söyledi. Ardından tekrar BMW iletişim merkezini aradım, durumu anlattım ve kayıt açıldı. Borusan yetkilisi D**** Hanım beni aradı. Karşılıklı birbirimizi anladık, depozito iadesi yapıldı ve konuyu kapatalım dedik, kapattık; fakat kapatamamışız! Tekrar İstanbul Oto'dan Z**** Hanım beni aradı, adres istedi ve kendilerinde olan lastiği adresime göndereceklerini söyledi. Daha önceki görüşmelerimde el koyduğunuz depozitoyu lastik bedeli olarak kullandığınızı söylemiştiniz, dolayısıyla siz bana lastik satmış oluyorsunuz. Faturasını gönderin.

Emrullah
Emrullah
04 Ağustos 2024 09:17

Daha önceki görüşmelerimde el koyduğunuz depozitoyu lastik bedeli olarak kullandığınızı söylemiştiniz, dolayısıyla siz bana lastik satmış oluyorsunuz faturasını gönderin demiştim. Hanımefendi eve lastik gönderecekmiş. Bu firma BMW kurumsal firmasının servis hizmeti veriyor. Bu arada servis hizmeti sonrası bir faturamı uzun zaman sonra 3 gün önce güç bela mail yoluyla alabildim. Diğerleri hala gelmedi. BMW’nizin servis ihtiyacı olduğunda kendinizi gereksiz yere rezil etmemeniz adına yazıyorum. İyi günler. Şikayetim tamamen BMW satış sonrası servis hizmeti konusundaki istanbuloto servisinin BMW kalitesine uygun olmayan kurumsallık dışı işleyişi sebebiyledir.

BMW Servisinde Tekrarlayan Arıza Ve Yüksek Maliyet

19 Aralık 2024 13:02

04 Ağustos 2023 20:44
Onur sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 00:19

Hüsamettin