Önder sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 21:09

İstanbul Konfor Firmasından 28/12/2023 tarihinde Sabiha Gökçen havalimanından 15:30 kalkışlı bilet aldım.

15:37 de hareket etti. (7 dakika geç)

34 zf 3995 plakalı Havabüs otobüs ile bana hiçbir şekilde söylenmeyen aktarma yapılacağına dair bilgi verilmediği gibi tam 10 dakika süre aktarma alanına geldi yetmedi gelirken şehirlerarası yolda durup yolda bir de adam indirdi.

Her şey belgeli bir şekilde kayıtlara alındı. Firmanın aktarma yapacağını bildirmediği gibi otobüse tüm binen yolculardan beddua ve küfürler iletildi.

16 l z 945 plakalı araca 15:47 de aktarıldı.

Belediye otobüsü görevini üstlenen firmanız ve aracınız duraklarına ara vermeden Yalova'ya gelene kadar iki yerde daha yolcu bıraktı.

Jandarma kontrolüne giren otobüsünüzdeki herkesin tek tek kimliği taratıldı bir de orada bekledik.

Bunun üzerine Yalova terminale giren araç orada da zaman kaybetmeye devam etti.

Yetmiyor Orhangazi inecek olan yolcuya orhan gaziyi geçtikten sonra yolcunun bağırmasıyla şoför tekrar geri dönüp ışıklarda durmaması gereken bir yerde yeşil ışık yanıyorken adada yolcu indirmesi yaptı. İnsanların hayatını zamanını hiçe saymaya devam eden çalışanlarınız ve otobüsünüz tekrar yola çıktı.

15:30 da havalimanından çıkan otobüs 17:50 de Bursa garajına yanaştı. 2 saat 20 dakika boyunca tüm yolcular eziyet çekti.

Soru 1
Çıkış saatiniz 15:30 yazıyorsa yola neden o saatte çıkılmıyor?
Soru 2
Bana ve yolculara aktarma yapılacağı neden bildirilmiyor.
Soru 3
Tüm arabaların son sürat gittiği bir yolda otobüs nasıl durup yolcu indirebiliyor.
Soru 4
Araçta neden host yok neden yolcularla ilgilenen biri yok?
Soru 5
Gecikmenin bedelini biz yolcular neden maddi manevi ödemek zorunda kalıyoruz.
Soru 6
Madem bu kadar memnuniyetsiz bir hizmet veriyorsunuz firmanızın adı nasıl Konfor olabiliyor.

Firmanızı ve otobüsünüzü ulaştırma Bakanlığına, CİMER'e, Bursa milletvekili ve valisine trafik şube müdürlüğüne ileteceğimden hiç şüpheniz olmasın. İlgisizliğiniz ve bu kadar kötü hizmetiniz için yazıklar olsun diyorum.

Tüm fotoğrafların saat ve konum kayıtları tarafımca saklı tutulacaktır.

profile profile

19 Mayıs 2024 01:32
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Geç Kalkış, Bilgilendirme Eksikliği Ve Kötü Şoför Davranışı Nedeniyle Yolculuk Mağduriyeti

22 Eylül 2025 20:30
gec-kalkis-bilgilendirme-eksikligi-ve-kotu-sofor-davranisi-nedeniyle-yolculuk-magduriyeti-1.jpg

Yalova Otobüsünde Sürekli Yaşanan Gecikmeler Ve Yolcu Mağduriyeti

26 Ekim 2025 12:17
Berat sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Konfor Seferinde Gecikme Ve Sorumluluk Eksikliği

01 Ağustos 2025 13:33