İBB Sosyal Yardım Dan Neden Faydalanamıyorum?

İBB Sosyal Yardım Dan Neden Faydalanamıyorum?
18 Nisan 2024 20:31

3 yıldır sosyal yardıma başvuruda bulundum.- kiradayım - 2 küçük bebeğim var -sağlık güvencem sigortam vs bulunmamakta - hiçbir ek gelirim yok -evim rutubetten küften girilecek gibi değil çocuklarımı güvenli ve sağlıklı büyütemiyorum ama orada yaşamak zorundayım.-eşimin 2. Eşiyim bakmakla yükümlü 2 çocuğu daha var ve bu durum bana yansıyor.
Kriterlere uymuyormuşum. Nasıl bir kriter gerekiyor ki yardım edebilesiniz. Belediyenizden kimse teftişe araştırmaya gelmedi kimse aramadı süt yardımı gıda yardımı vs ihtiyacım var ve yararlanamıyorum. Evi kendinin ve altında arabası olan iki aileye süt yardımı yapıldı benzin alacak paraları var ama süt alacak paraları yok o yüzden mi onlara yardım gidiyor. İlgili birimlerden ricam Lütfen Bana yardımdan yararlanmam gereken kriterleri açıkça belirtiniz çünkü ben tüm kriterlerimi belirttim. Evimin adresinden telefon numaramdan ulaşabilirsiniz. Çözüm masanıza ulaşmaya çalıştım neden yararlanamadığımı öğrenmek için ama sonuç yine öğrenemedim En üst yetkililerden kriter açıklaması bekliyorum.

19 Nisan 2024 12:38 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60053936978 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Şule
24 Nisan 2024 16:06

Çözüme ulaşan bir durum söz konusu değil. Nasıl bir kriter aradığınızı hala anlamış değilim. Sokakta mı yatıp kalkmam lazım. 3 senedir boşuna uğraşıyorum. Tüm destek isteme formlarımı silmenizi rica ediyorum. CİMER e şikayet edeceğim insan ayrımı yapıldığı kanısındayım. 3 sene önce doğum yaptığımda dahi Yenidoğan yardımından faydalanamadım. Evime gelen giden kimse yok neye göre değerlendirip uymadığım söyleniyor. Sizden hiçbir yardım istemiyorum.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 09:36

28 Şubat 2024 00:14