İBB Şoför Kartı Alkol Ve Madde Bağımlılığı Test Sonucu Açıklanmıyor

Bulut
16 Temmuz 2023 16:404.634

İBB Şoför kart için tüm evraklarım hazır, alkol ve madde bağımlılığı için 04.07.2023 tarihinde idrar testi verdim. Bir gün sonra açıklanacak denilen sonuç için 10 gündür bekliyorum. Hastaneye ulaşamıyorum. Sayfada sürekli sonuç bekleniyor diyor. İşe girmem gerekirken bir test sonucunu 10 gündür bekliyorum. Bu ekonomik şartlarda işe girmem gecikiyor. Bir test sonucunu bu kadar bekletme sebebi işin ne kadar ciddiyetsiz yapıldığını gösteriyor. İvedi bir şekilde test sonucumun açıklanıp evraklarımı onaylamam gerekiyor

17 Temmuz 2023 13:32 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57533366287 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Aytaç
Aytaç
Benzer Şikayeti Var
19 Haziran 2025 10:36

6 gündür banada aynı ekran çıktı çözüm merkezi bir il Sağlık Bakanlığına atıyor siz probleminizi nasıl çözdünüz ya da çözebildiniz mi

Göktuğ
Göktuğ
12 Nisan 2025 12:43

Hocam nasıl bir yol izlediniz nasıl çözüldü bende idrar testi verdim 4 gün oldu sonuç bekleniyor ibaresi var

İBB Şoför Kartı İçin Test Sonucunu Günlerdir Bekliyorum İşe Başlayamıyorum

3 Yorum

İBB Şoför İdrar Tahlili Madde Testi Olumsuz

Sercan
10 Ağustos 2024 16:003.892

İBB şoför kartı idrar tahlili madde testi olumsuz çıktı. Şu zamana kadar herhangi bir madde kullanmadım. Kullanılan ağrı...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular