İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Kart, 10 Geç Kartta SKT Yok İade Yapılmıyor

18 Haziran 2023 21:15

Turist rehberiyim. İstanbul kart kişiye özel olduğu için yaptığım turlarda müşteriye 10 geç kart alıyorum. 10 geç karları 2 aylık sürede kullanılması gerekiyormuş. Ancak Kart üzerinde son kullanma tarihi bulunmamakta ve alırken makinede da SKT ile ilgili bir bilgilendirme yok.

Bu yıl turizm sezonunun fazla yoğun olmamasından dolayı aldığım 10 geç kartlardan 3 tanesi kullanamadım. Beyaz masaya başvuru yaparak para iadesi yapılmasını ya da asıl kartıma aktarılmasını rica ettim ancak olumsuz değerlendirildi ve iade yapılmadı. Bu tutumun yanlış olduğunu ve ilgili iadenin tarafına yapılmasını rica ediyorum.

19 Haziran 2023 13:54 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-57185634177 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 19:11

28 Ekim 2023 12:24