25 Ekim 2023 23:25

Sözleşme numarası bc-2835579-0 olan su faturalarım normalde 220 TL geliyor iken bu ay 563 TL geldi. Gelen fatura çok yüksek. Ya sayaç bozuk ya da İSKİ bozuk. Ayrıca faturada 182 TL atik su bedeli yazılmış.

Allah aşkına bir eve 563 TL su faturası gelir mi? Bir ay içerisinde suya %175 zammı yaptınız ki 220 TL gelen su 563 TL geldi.

Sayaç'ın acilen kontrol edilmesini, faturamı düzeltilmesini ve Atık su Bedelinin iptal edilmesini istiyorum. Yoksa dava açacağım ve her türlü yere şikayet edip sizi reklam edeceğim.

Hiç utanma yok mu dört kişilik bir aileye 563 TL su faturası nasıl gelir. Mahalleyi de sulamıyoruz bahçemi de yok. Alay mi ediyorsunuz siz insanlarla

26 Ekim 2023 08:40 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58790777484 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Abo

B

Zeynep

Merhaba dönüş aldınız mı aynı tutar ben de mevcut 563 TL olarak

Erhan sonuçtan memnun

30 Ekim 2023 01:23

21 Eylül 2023 19:31
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 23:51
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri