İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başıboş Kopek Saldırısı

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başıboş Kopek Saldırısı
Zeynep
17 Mayıs 2024 20:271.073

Başıboş sokak köpekleri. Kasımpaşa Kulaksız Mezarlığı'na giremiyoruz. Mezarlarımızı ziyaret edemiyoruz. Başıboş köpekler saldırıyor. Mezarlıktaki görevliler bile köpeklerin saldırgan tavırlarından korkuyor. Ramazan Bayramı'ndan beri hem Beyoğlu hem de büyükşehir belediyesine yazıyorum, arıyorum. Sonuç hep oyalama; 'çalışma başlatıyoruz' deniliyor. Değişen bir şey yok. Çok zor mu bir şey istiyoruz? Hayvan hakkı kadar insan olarak hakkımız yok mu? Artık çözüm istiyorum. Korkmadan mezarlığa girmek istiyorum.

20 Mayıs 2024 13:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, 1-60542505607 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Feriköy Mezarlığı Köpek İstilası

Hatice
12 Aralık 2023 10:331.924

İstanbul Feriköy Mezarlığı'nda korkunç miktarda köpekler bulunmakta ve saldırganlar. Kesinlikle mezarlığa giremiyoruz. Z...

İbb - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar Çiçekçi'deki Mezarlığa Köpekler Yüzünden Giremiyoruz

Hacer
20 Temmuz 2023 16:104.767

"Teşekkürler"

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlığa Köpekler Yuva Yapmış

Nergis
12 Mayıs 2024 18:373.770

Şikayet Yeri: İstanbul Karacaahmet Mezarlığı. Hayvanların mezarlar üzerinde yatmasından ve mezarlığın köpeklerle dolması...

Tümünü Gör
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Ölüme Terk Edilmiş Sokak Kedisi!

Burak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Defalarca Aradığım Halde Gelip Yatılı Kediyi Alıp Götürmedi!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Defalarca Aradığım Halde Gelip Yatılı Kediyi Alıp Götürmedi!

Nejla
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayvan Severmiş!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Hayvan Severmiş!

Halil
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Parkta Kontrolsüz Şekilde Gezen Kısırlaştırılmayan Sokak Köpekleri

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Parkta Kontrolsüz Şekilde Gezen Kısırlaştırılmayan Sokak Köpekleri

Mahmut
İBB İtfaiye Kurtarma Yapmak İstemiyor

İBB İtfaiyeKurtarma Yapmak İstemiyor

İlkan
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Eksikliği!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Veteriner Hekimi Eksikliği!

Bahri

Öne ÇıkanKonular