İBB Hızlı Bina Tarama Testi Başvuru İptali

14 Ağustos 2024 13:58

6 Şubat depreminden sonra binamızın 1999 depreminden çok önce yapıldığını bildiğimiz için tekrar endişeye kapıldık ve belediyemize hızlı tarama testine başvurduk. Kısa bir süre sonra geri dönüş aldık ve bize ekip arkadaşlarının en kısa sürede hızlı tarama için geleceklerini söylediler fakat bekledik, gelen olmadı. Zaman geçtikçe de korku ve deprem unutuldu ve biz de peşine düşmedik. Daha sonra, yani 1 sene 6 ay sonra bugün aklıma geldi ve başvuruma web sitesinden baktım. Başvuru durumu butonuna tıkladım ve 'başvurunuz bulunmamaktadır' dedi ama ben başvuru yaptım ve geri dönüş aldım, geleceklerini söylediler. Sadece zaman belli değildi. Bu ne demek oluyor, anlayamadım. Açıkçası başvuru yapılmışken tespit için kimse de gelmemişken başvuru kaydı bulunamamıştır diyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

19 Ağustos 2024 12:06 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62168385991 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

17 Eylül 2024 22:06

16 Eylül 2024 00:34

31 Ocak 2025 21:38
Bina Güvenliği İçin Bekleyen Tehlike

23 Mart 2024 13:06

28 Ocak 2024 22:41
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bir Yıldır Değerlendirilmeyen Bina Tespit Başvurusu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri