Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 01:03

Merhaba, Yaklaşık 2,5 ay önce İstanbul Maltepe merkez şubesinden üçlü ve ikili koltuk aldım. 45 gün teslimat süresi verildi ve süre sonuna doğru ürünüm geldi. Bayram öncesinde teslim edilen ürünlerimin yastıkları farklı renk geldi. İki koltuğun alt ahşap çerçevesi ve ayakları birbirinden farklı renk geldi. Bunu İstanbul AVM şubesine bildirdik. 'Biz teslimatı gerçekleştirdik, bu sorunu üretici firmaya bildireceğiz, bu hafta sizi ararlar' denildi. Tamam dedik ama o hafta arayan olmadı. Hafta bitiminde aradığımda ne bayiden ne de müşteri hizmetlerinden cevap alamadım. Daha sonraki günlere aradığımda sonunda müşteri hizmetlerine ulaşabildim ve bana şubenin numarasını verdiler. 'Bu numara bende var, cevap vermiyorlar' dedim. Sorunumu anlattım, 'Tamam beyefendi, haklısınız, ben hemen görüşüp sizi arattıracağım' denildi ve dönüş olmadı. Aradığımda tekrar ulaşamadım. Özet olarak ben üretici firmayı bilmem, ben sizi tanırım, bana yardımcı olunmuyor. Ben Türkiye'nin en büyük mobilya firmasında Bellona şube müdürüyüm, hiçbir zaman ulaşılamayan bir durum olmadı. Evshop'da 5 yıl çalıştım, böyle bir durum ve takipsizlik görmedim. Sorunumun hızlı bir şekilde çözülmesini talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti ile görüşeceğim.

Büşra
28 Aralık 2023 12:43

Hanım
26 Şubat 2024 11:57
Evshop Oturma Grubunda Meydana Gelen Aşınma, Sökük
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Evshop'ta Çözülmeyen Mobilya Sorunları

05 Nisan 2025 16:47
Sumeyya sonuçtan hiç memnun değil

Sumeyya
03 Haziran 2025 16:55