iPhone 14 Pro 8 Ayda %89 Pil Sağlığına Düştü

iPhone 14 Pro 8 Ayda %89 Pil Sağlığına Düştü
Deniz
14 Ağustos 2023 22:21

25 Kasım tarihinde aldığım iPhone 14 Pro'nun pil sağlığı 8,5 aylık kullanım sonucu %89 a düştü. Özellikle son 1 ayda %4-%5 arası düşüş yaşandı. Asla orijinal olmayan şarj aleti kullanmam ve telefonu yoracak oyun vb. Oynamıyorum. Telefonda basit uygulamalarda bile ısınma şikayeti + düşen pil sağlığı nedeniyle Apple desteğe yazdım ve cihazımda donanımsal sorun olduğu cihazda yürütülen testler sonucu tespit edildi. Kullanıcı hatası olmadığı söylendi ve donanımın ücretsiz değiştirilmesi için Troy servisten randevu alındı. Troy servis bugün cihazımı aldı ve pil sağlığımın 'normal' olduğuna, cihazın donanımında sıkıntı olmadığına karar verdi ve cihazı işlem yapmadan geri yolladı. Garantim 25 Kasımda bittikten 4-5 ay sonra tahmini pil sağlığım %80 e düşecek ve servis benden batarya değişimi için para isteyecek. Troy servis pişmanlıktır, yarın cihazımı alıp Apple desteğe yeniden yazacağım umarım bu durumun arkasında durulur hatalı malın gereği görülür. Uğraşan firmalar Troy ve Artı Bilgisayarlar bunu da belirteyim.

Instagram Hesabından Çıkış Yapılamıyor: Hesap Geçişi Sorunu

Gürhan