Merve sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki İphone 13'ün Pil Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Merve
16 Ekim 2024 15:01

Daha Kasım 2025'e kadar garanti kapsamında olan cihazımın (iPhone 13) aldığından beri pil sağlığı yüzde 100 görünüyordu. 7-8 ayda mutlaka en az yüzde 90 olması gerekirdi. Hâlâ daha pil sağlığı yüzde yüzken ve şarjda yüzde 95'te iken telefonum kapandı ve bir daha açılmadı. Aynı gün Akasya AVM içerisinde olan Apple'a verdim ve 'Cihazınızda servise uygun olmayan sorunlar tespit edilmiştir.' cevabını aldım. Ben ne yapmış olabilirim? Ayrıca telefon ücreti 34 bin TL olan cihaz için benden 28 bin TL tamir parası isteniyor. Sebep? Ben 6 ayda bir telefon mu alacağım? Lütfen bir an önce dönüş sağlar mısınız? Ayrıca aynı şikayetimi Tüketici Hakları'na da başvuru yapmayı düşünüyorum. Asla benden kaynaklı olmayan durumlar için iPhone'a para kazandırmak istemiyorum.

27 Haziran 2024 19:54
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
10 Ocak 2024 10:08
iPhone Akasya AVM Kamera Sorununu Çözmedi
iPhone Akasya AVM Kamera Sorununu Çözmedi
Köksal sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 14 Telefon Değişim Talebi

Köksal
24 Şubat 2024 17:57
iPhone 14 Telefon Değişim Talebi
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Devam Eden İphone 13'üm Arızalandı, Yetkili Servis Garanti Dışında Bıraktı

Erdem
25 Ağustos 2025 12:00
garanti-suresi-devam-eden-iphone-13um-arizalandi-yetkili-servis-garanti-disinda-birakti-4.pdf
garanti-suresi-devam-eden-iphone-13um-arizalandi-yetkili-servis-garanti-disinda-birakti-2.jpg
garanti-suresi-devam-eden-iphone-13um-arizalandi-yetkili-servis-garanti-disinda-birakti-1.jpg