İnter Global Kargo Karcher Ürünü, İlgisiz Teknik Servis

22 Mayıs 2024 10:18

Kärcher markalı BİM mağazasından satın aldığım üründe meydana gelen arıza sebebiyle garanti kapsamında olan ürünümü 'Çukurçayır Mahallesi Defne Sokak No: 6 PK: 61000 Ortahisar/Trabzon' adresindeki BİM mağazasına getirdim. Ürün ile ilgili olarak 'fiş, garanti belgesi, orijinal kutu ile ürünün Bağcılar Mahallesi Osmanpaşa Caddesi No:17 D:Z1 Bağcılar/İstanbul' adresindeki 'İnter Global Kargo Lojistik' firmasına göndermem gerektiği söylendi. 8 Nisan 2024 tarihinde gönderdiğim ürün için 'CAS3122789Y5Z0' kayıtlı dosya açılarak işleme alındığı tarafımdan aranarak öğrenildi. 22 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla defalarca aramama ve durum ile ilgili tarafıma bilgi verilmesi talebinde bulunmama rağmen an itibarıyla 45 gün geçmiştir. Bu süre zarfında tarafıma hiçbir bilgi verilmemiş ve ürünümün akıbeti hakkında geri dönüş sağlanmamıştır. Ürün ile ilgili tüm evrakların firmaya gönderilmesi istemi sebebiyle, elimde sadece 22 Mayıs 2024 saat 09:40'ta görüşme sağladığım müşteri temsilcisi S***'nın tarafıma ilettiği 'CAS3122789Y5Z0' servis kodu ve ürün gönderimine ilişkin kargo fişi bulunmaktadır. Bu sebeple ürün ile ilgili yasal haklarımın saklı kalmak şartıyla, ürünümün güncel fiyatı üzerinden iadesini ya da yenisi ile değiştirilmesi hususunda tarafıma ivedilikle dönüş yapılmasını talep ediyorum.

M. Esat sonuçtan hiç memnun değil

Kartur Kırık Cam Kapakla Teslim Edilen Bosch Çamaşır Makinesi: Sorumluluk Kimin?

M. Esat
25 Aralık 2024 21:33
Ali sonuçtan memnun

13 Şubat 2025 18:51
"Geç de olsa problem düzeltildi. Keşke şikayet sonrası yapılan ilgi şikayet öncesi de olsa. Teşekkürler..."

19 Mayıs 2024 16:33
Horoz Lojistik Ayıplı Ürün Teslimatı Hk.
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Teslimat Ve Kurulum Hizmetinde Yaşanan Sorunlar

17 Aralık 2024 19:28