Ethem sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 10:39

Yurt dışında ikamet ediyorum. ING mobil şube şifremi yanlış girdim ve ilgili şifrenin tekrar iletilmesi için telefon bankacılığı sonuç vermedi. Yurt dışından Türkiye'ye gelmem isteniyor, sadece mobil şifresi için! İletişime geçilmesini ve bu sorunun çözümü için desteğinizi rica ederim.

11 Aralık 2023 11:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Ethem A., tarafımıza iletilen mesajınızı aldığımızı ve incelediğimizi bildirmek isteriz. Konuyla ilgili sizlere en kısa sürede dönüş yapacağız.. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Teşekkürler.

11 Aralık 2023 11:46

2556191 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

11 Aralık 2023 13:11

Cevabınız için teşekkürler fakat bu konu çok detaylı incelemeye yapacağınız bir konu değil mobil şifremi iletin hesabıma gireyim, email ile bilgi verebilirseniz mutlu olurum yurt dışında telefonum sınırlı, acilen bilgilendirme bekliyorum. İyi çalışmalar

12 Aralık 2023 14:46

Sayın yetkili arkadaşlar mobil şifre gibi çok basit bir konu için 5 gündür bilgi bekliyorum. Artık ayıp olmuyor mu?

13 Aralık 2023 15:01

Bir mobil şifreyi bile vermekten yoksun bir bankasınız, yurt dışında size muhtaç olsak demek ki yandık, 6 gündür hiçbir şey yapmayan bir banka olabilir mi? Türkiye'ye geldiğim anda bankanızda ki bütün hesaplarımı kapatacağım...

15 Aralık 2023 11:16

Bir haftadır talebi inceliyorsunuz ve bir mobil şifreyi gönderemediniz 2024 yılına giriyoruz siz nasıl bir bankasınız böyle cep telefonuna şifre gönderemeyen banka mı olur? Gerçekten ne denir bilemiyorum!

15 Aralık 2023 11:45

Kopyala yapıştır cevaplarla destek mi olduğunuzu sanıyorsunuz? Cep telefonum kayıtlı ve güncel bloke olan mobil şifremi bana iletmenizi rica ettim 1 haftadır incelediniz gelen cevaba bakar mısınız!

15 Aralık 2023 12:04
15 Aralık 2023 12:22
Yurt Dışı ING Mobil Şifre Sorunu

Yeni çipli kimlik kartım var ve yeni şifre talebinde bulunduğumda ekteki hatayı alıyorum telefonum güncel SMS ile yeni şifre iletilebilir mi?

15 Aralık 2023 13:06

Talebinizle ilgili teknik ekiplerimizi bilgilendirdik. İnceleme sonuçlandığında sizinle iletişime geçeceğiz. İyi günler dileriz.

15 Aralık 2023 13:19

Merhabalar, tam bir haftadır bu konu ile ilgili kimse ne dönüş yaptı ne bilgilendirdi yurt dışından Türkiye'ye gelmemi bile isteyen telefon bankacılığı çalışanları oldu yıl 2024 mobil şifre için bu kadar emek harcamayalım olabilecek en kısa zamanda desteklerinizi rica ederim.

20 Aralık 2023 15:51

Sayın banka görevlileri 10 gün'ü geçti hala ne bir cevap ne bir yardım, nasıl bir bankasınız gerçekten anlamadım? Yurt dışında yardım bekliyoruz takan eden yok, geçtim çalışanı edeni hiç biriniz de vicdan da mı kalmadı pes gerçekten pes artık

26 Aralık 2023 14:13

Şikayetime bırakın çözüm aramayı cevap bile vermeyen banka... Size diyecek söz bulamıyorum, 2024 yılında mobil şifreyi telefona gönderemeyen banka mı olur diyeceksiniz evet oluyor ING Bankası gururla sunar!

26 Aralık 2023 14:57

Teknik ekiplerimizin inceleme sonucuna istinaden bloke kaldırma işleminiz için görüşebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Melis sonuçtan memnun değil

ING Mobilde Şifre Blokesi Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu
Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
23 Ocak 2025 21:57
"Yakın zamanda dönüş yapıldığı için teşekkürler"
Ömür sonuçtan çok memnun

Ömür