Saffet sonuçtan hiç memnun değil

İDO'dan Geri İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

08 Kasım 2024 19:59

Merhaba;
İDO ile Yalova'dan Yenikapı'ya araçla feribota binerken, araç içindeki aile fertlerimden tam yolcu bileti kestiler. Durumu binbir güçlükle iletebildik. Mail yazışmaları ile tam ücret alınan çocuklarım için geri iade yapılacağı bildirildi. Ancak bir ay kadar sonra IBAN hatalı denilerek başka IBAN istendi. Onu da verdim. Aradan neredeyse 6 ay geçti, son olarak 30 Ekim 2024 günü tekrar mail attım ve durumu sordum. 4 Kasım 2024 tarihli mail ile 'Juumbk PNR numaralı biletiniz %10 kesinti ile iade listesine eklenmiştir. En kısa süre içinde hesap ekstrenizde görüntüleyebilirsiniz' cevabı verildi. Ancak bugüne kadar herhangi bir iade yapılmadı.
İlgili hatlarda tekelimsi faaliyet ile istediği gibi fiyat belirlediği yönünde medyada duyuyorduk. İnsanların başka seçeneği de olmadığından mecburen kullanmak zorunda kalınıyor.
İDO firmasının araç içi yolcularımızdan tam bilet kesmesinden, iade edeceğim deyip etmemesinden, bu kadar basit bir işlem için aylarca bekletip uğraştırdığı için kınıyorum, böyle büyük bir firmaya yakışmıyor.

10 Kasım 2024 22:59 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba size daha iyi hizmet sunabilmek adına değerli geri bildirimleriniz için İDO olarak teşekkür ederiz. Her türlü geri bildiriminiz için dilek, şikâyet, öneri ve teşekkürlerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

11 Kasım 2024 13:19

Merhaba; İDO ile belirttiğiniz mail üzerinden defalarca yazıştım ancak sonuç alamadım. Mail akışından görülebilir. Son gelen cevap, ''hesabınızı kontrol edin, kısa sürede iade edilecektir''şeklindendir. Bu cevabın üzerinden 1 hafta geçti ancak bir iade gerçekleşmedi.

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

İDO Esnek Bilet Uygulamasının Kaldırılması Ve Ücret İadesi Sorunu

Zehra
21 Eylül 2025 13:11
Timuçin sonuçtan hiç memnun değil

Timuçin
24 Haziran 2024 21:26

Kamil
13 Mayıs 2024 15:46
İDO 5DK Lik Zaman Düzeltmesine Bile Ceza Kesiyor!
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

İDO Araç İçi Yolcu Düzenlemiyor, Fahiş Fiyat Talep Ediyor

Erdi
12 Temmuz 2023 11:50
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
14 Ağustos 2025 14:29