İsmail sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 13:15

İdefix üzerinden Markon isimli satıcıdan almış olduğum IDE665918753a20a sipariş numaralı PS5 oyun kolu kutusu altı açık vaziyette ve içindeki kutusundan ürün dışında bir kitapçık çıkmadı. Ürünü iade etmek istedim, kabul etti. Başta şimdi de iade kodu vermeyeceğim diyor. Kutuyu açıp bana hangi ürünü koyduğu belli değil. 3-4 gündür iade etmeye çalışıyorum. İdefix müşteri hizmetleri ile görüşüyorum, satıcıyla görüşüp size döneceğiz diye yalan söylüyorlar. Satıcıya ben 1 saatte ulaşıyorum, 2-3 gündür bana hala ulaşıp dönecekler. 'Tamam, iade edebilirsiniz.' diyemiyorlar çünkü daha beni arayamadılar. Arkadaş tavsiyesiyle bu Markon adlı satıcıdan ürün aldım, pişmanım. 2. el ürün yollamış, kutunun içerisinde zaten 2023 yazıyor, eski bir sipariş bu çok belli. Bana yollanmış. Ben iademin bugün yapılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde elimde videolar mevcut, kutuyu açarken kargo teslim saatinin verildiği saatte eğer ürün iade olmazsa hukuki işlem başlatacağım. Haberiniz olsun.

06 Haziran 2024 14:08 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

06 Haziran 2024 14:20

Ben sizin tüm gün aramanız için müsait zaman bekleyemem mağdur olan benim beni en geç 5 e kadar arayın

07 Haziran 2024 14:11

Evet idefix şikayetime sadece cevap vermek için cevap vermiş galiba tek yaptıkları bu platformda şikayetlere erken cevap verdi olarak insanları kandırmak

07 Haziran 2024 17:48

Sayın İsmail K., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

13 Haziran 2024 22:50

Ben iademi aldım 1 hafta sonra Allah sizin gibi markayı düşmanımın başına vermesin 0 ilgi 0 0 0

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
30 Temmuz 2024 21:28
idefix Yanlış Renk Ve Kalitesiz Ürün İle Karşılaştım, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

PS5 Siparişimde Para İadesi Yapılmıyor Mağdurum

02 Temmuz 2025 10:16
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
21 Mayıs 2025 15:06
Yanlış Renk Gönderilen PS5 Kolunun İadesi Kabul Edilmiyor
Yanlış Renk Gönderilen PS5 Kolunun İadesi Kabul Edilmiyor
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
17 Haziran 2025 18:32
"Geç müdahale edildiği için işlem geç oldu ama sonuçlandı. Teşekkürler..."
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 15:43