Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2023 15:55

Haziran 2022'de, İdaş Bayi mağaza çalışanına özellikle orta sert ve yaylı bir yatak istediğimizi belirttik. Kendisi bize en uygun yatağın Sleeping Space olduğunu ve memnun kalacağımızı söyledi. Mağazada teşhir yatağı denediğimizde de bize gayet uygun olduğuna karar verdik ve yatağı satın aldık. Eve teslim edilen yatak ile mağazada denediğimiz yatak model olarak aynıydı fakat kesinlikle sertlik ve Konfor açısından aynı değildi. Gelen yatak çok fazla sertti, yatağa elimizle güçlü bir baskı uyguladığımızda bile yatakta esneme dahi olmuyordu. Buna rağmen bir hafta boyunca alışırız umuduyla ısrarla yatakta uyumaya çalıştık ama çok yoğun sırt ve vücut ağrılarımız oldu. Akabinde İdaş yatağı yenisi ile değiştirdi. Yeni gelen yatak orijinal poşetli hiç açılmamış şekilde ve İdaş yatak kılıfı içinde geldi, halbuki ilk mağazanın teslim ettiği yatak sadece poşette ağzı bağlanmış açık olarak gelmişti. Gelen arkadaşlara sorduğumda ilk gelen yatağın daha önce tamir edilmiş bir yatak olduğunu söylediler. Yani mağazanın bize daha önce kullanılmış ve işlem görmüş bir yatak gönderdiğini öğrendik. 2. Gelen yatağın sertliği bize uygundu, teşhir yataktaki gibiydi. Kullanmaya başladık ama maalesef bu seferde 6-7 ay sonra yatakta bölgesel gözle görülür çökmeler ve orta kısmında tümsek oluşma sorunu çıktı. Firma yatağın Vücut İmzamızı aldığını ve bir süre kullanmamız gerektiğini söyledi. Ne yazık ki 1 sene olmadan yatak yatılamaz bir hale geldi. Biz tekrar İdaş'ı aradık ve süreç başlattık, WhatsApp destek hattındaki ilgili kişi fotoğraflarda dahi gözle görülür çökmeler olmasına rağmen bize yatağın ayak tarafını baş tarafı ile değiştirip kullanabileceğimizi iletti. Israrım üzerine yatağa tekrar değişim kararı verdiler. Maalesef 3. Gelen yatak da ilk gelen yatak gibi çok sert bir yataktı ve ilk yatakta yaşadığımız sağlık sorunlarının hepsini bu yatakta da yaşadık. İdaş'ı tekrar aradık özetle bize mağazada teşhir gösterilen yatak ile eve gelen ürünün aynı konforda olamadığı ısrarla belirtmemize rağmen bir sonuç alamadık. İdaş Ankara bölge sorumlusu bize teşhirdeki yatağı verebileceklerini söylediler. O kadar para verip bizden kullanılmış yatak almamızı beklemelerine de arıca hayret ettik. Bizi art niyetli olmakla itham ettiler. Bu süreçte uyku düzenimiz ciddi anlamda bozuldu ve mağdur olduk. Şu an son gelen yatağı kullanamıyoruz (yaklaşık 2 hafta önce teslim edildi). Satılan ürünle teslim edilen ürünün farklı konforda olması bizi mağdur etti.

28 Eylül 2023 12:05
İdaş Sleeping Space Yatak Mağazadaki Yataktan Farklı Sertlikte Teslim

Bu yatak son gelen yatak mağazada beğendiğimiz yataktan görünüş olarak da Farklı Konfor olarak da farklı

29 Eylül 2023 08:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle İDAŞ’ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmış olup detay bilgilerin alınması için Müşteri Hizmetleri Birimimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, İDAŞ Müşteri Hizmetleri Birimi

Nilgün
Nilgün

Sizin yaşadığınız talihsizliğin aynısını şu an ben yaşıyorum. 4 gün önce teslimatı yapılmış olan yatağın modeli siparişini vermiş olduğum yatak modeli ama mağazada denediğim yatağın konforu ile gelen yatağın yemin ederim ki yakından uzaktan alakası yok...😔😔😔Dört gündür bütün zamanım bu kötü durumun düzeltilmesi için muhatap aramakla geçti. Ama maalesef... 🤷🏻‍♂️🤷🏼‍♂️Koskoca İdaş firması ne hale gelmiş meğer. Günlerdir resmen kabusum oldu... Paranla rezil olmak bu olsa gerek. 10500 TL vererek almış olduğum Neyse ki dört günün sonunda birileriyle İletişim sağlayabildim diye sevinirken de, ne satıcının ne de İdaş merkezin yatağın iadesini kabul etmediklerini öğrendim. ''Sipariş fişinde 30 gün yazdığı halde yatak ancak 35 gün sonra teslim edilebildi'' Ben şimdi buna mı yanayım? Yoksa yumuşak, konforlu yatağı beklerken kaya gibi sert bir yatakla karşılaştığıma mı yanayım? Yoksa günlerce durumu düzeltecek bir muhatap arayıp bulamayışıma mı yanayım? 😔😔😔

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İdaş Sleeping Space Yatak Çökme Problemi

02 Ağustos 2024 15:28
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

İdaş Edremit Bayisinden Aldığımız Yatak

Bülent