Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 13:04

2021 model Hyundai i20 model aracımı sıfır olarak bayiden aldım. Üçüncü yılında aracımda kalorifer sisteminin verimli çalışmadığı için servise götürdüm (tüm servis bakımları yetkili servisçe yapıldı). Aracımda borularda antifrizli su haznesinde paslanmalar ve tıkanıklıklar olduğu, su haznesinde antifriz olmadığı, sadece su olduğu bilgisi verildi. Burada yetkili servisin periyodik bakımlarında ne yaptıklarını çok merak ediyorum. Sadece su koymak da ne demek! Ayrıca üç senelik arabada, 10-15 yaşında olup da görülmeyen paslanma, iki-üç senede nasıl meydana geliyor? Üretim ya da bakım hatalı işlemin bana dönüşü 25 bin TL. Ben kullanıcı olarak bu ve benzeri işlemlerden kesinlikle mesul değilim. Aracım sadece yetkili servise gitti, ekstra herhangi bir işlem dışarıdan kesinlikle ama kesinlikle yapılmadı. Benim sorumluluğumda olmayan eylemler için sorumluluk tamamen Hyundai merkeze aittir. Aracın çıkışında hata olması ya da yetkili servis ağı kontrollerinin yetersiz olması son kullanıcıya kesinlikle yüklenemez.

10 Aralık 2024 13:16 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Erol sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 12:58
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 18:21
Yeni Araba, Eski Sorunlar: Hyundai İle Yağ Eksiltme Kabusu
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Servisinde Hayal Kırıklığı: Antifriz Yerine Çeşme Suyu!

13 Aralık 2024 16:23
Hyundai Servisinde Hayal Kırıklığı: Antifriz Yerine Çeşme Suyu!
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Gizli Hasar Ve Eksik Bilgilendirme Mağduriyeti

25 Temmuz 2025 22:33