Engin sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 12:43

2016 model 1.4 benzinli otomatik vites Hyundai Accent Blue sahibiyim. Aracım 90 bin kilometrede ve herhangi bir boya veya darbe izi bulunmuyor. Ancak aracımın kaputunda sebepsiz bir şekilde soyulma meydana geldi. Elazığ'daki yetkili bayiye başvurdum. Bayi, araçtaki boyanın soyulmasının fabrika hatası olduğunu onayladı ancak Hyundai Assan'ın fabrika boyası için sadece iki yıl garanti verdiğini belirtti. Bu durum, bir araç üreticisinin ürettiği araçlar için sadece iki yıl garanti sunmasının yetersiz olduğunu gösteriyor.

20 Mart 2024 13:57 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Mart 2024 14:13

Benim aracım 2016 aracımda boya değişen yok zararımın karşılanmasını istiyorum... Aracın kaputu bildiğin soyuluyor kendi kendine

27 Mart 2024 17:17

2016 üretimli 1.4 mode Plus otomatik vites beyaz renkli araç sahibiyim araç kendine kendine boya atmaya bayağı atmaya başladı Hyundai Assan bayisi ile görüştüm eve bu boya dökülmesi fabrika hatası ama yapacak bir şey yok dediler. Şikayet var üzerinden Hyundai Assan assan ulaştım simsi beni aradılar fabrika hatası olsa bile boya garantisi 2 yıl dediler. Siz saygıdeğer tüketiciler düşünün Hyundai firmasi ürettiği arabaya 2 yıl kefil oluyor... Hyundai araç alıp pişman olmayın...

Yorumlar (5)

Hilmi

Bugün aynı boya kalkması aracımda meydana geldi bir sonuç aldınız mı şikayetiniz hakkında

Engin

Hilmi bey boyatalım zararımız ne olacak aracımda benim hiçbir kusur yoktu. Araç kaput boyalı olacak en az 30 bin fiyatı düşecek bir de masrafı... En doğrusu Hyundai Assan araçlardan uzak durmak bir çok modelinde bu kusurlar varmış

Hilmi

Geçmiş olsun engin bey bende bugün çok üzüldüm ve gittikçe boya kalkıyor gibi lokal boyatmak en mantıklısı sanırım

Engin

Hyundai Assan sıfır sattığı araçlara 2 yıl boya garantisi veriyormuş fabrika hatası olsa bile müşteri temsilcisi yapacak bir şey yok aracı aldınız dedi resmen. Benim zararım ne olacak dedim başınızın çaresine bakin dedi resmen dalga geçer gibi

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Accent Blue Kaputta Kronik Boya Kalkma Sorunu

Emre